12-10-2014, 11:38 AM
K@mil napisał(a):Co za złośliwość losuWyświetla mi się reklama mojego zaje.....go dewelopera, który niedawno strzelił bankruta
No ale kliknąłem, niech chociaż w ten sposób mnie/nas wspomogą :lol:
Haha
![Smile Smile](http://forum.ttow.pl/images/smilies/smile.png)
![Tongue Tongue](http://forum.ttow.pl/images/smilies/tongue.png)
Reklama - feedback
|
12-10-2014, 11:38 AM
K@mil napisał(a):Co za złośliwość losu Haha ![]() ![]()
12-10-2014, 11:49 AM
Sendilkelm napisał(a):K@mil napisał(a):Co za złośliwość losu Ja wczoraj klikałem do tego stopnia, że kupiłem odkurzacz ![]()
12-10-2014, 11:53 AM
Ktoś z kolei dzięki naszym klikaniu zakupił sobie nowiutkiego Rollsa snoopek
![]()
12-10-2014, 11:59 AM
SingleMaltMinisMan napisał(a):Ktoś z kolei dzięki naszym klikaniu zakupił sobie nowiutkiego Rollsa snoopek chyba resoraka :lol: Ale oba na "r" więc w sumie chodzi o to samo hahaha
12-10-2014, 02:53 PM
Jeśli fundusze z reklam będą na obecnym poziomie to w następnym roku w każdym miesiącu będzie samplem nagradzana osoba, która w danym miesiącu opisała wg nas najlepiej swoje sample (oczywiście w dziale degustacji w swoim wątku)
Drugą rzeczą będą wspomniane kieliszki Trzecia rzecz jest niespodzianką, mam nadzieję, że do kwietnia/maja się z nią uporamy I czwarta rzecz, w zależności od funduszy będą inne konkursy (sponsorowane z reklam) a do wygrania sample
12-10-2014, 02:59 PM
Jakby nie było miałeś dobry pomysł z tą reklamą
![]()
12-10-2014, 03:02 PM
Jakimś cudem dopiero teraz zauważyłem ten wątek. Po przeczytaniu go nagle zapałałem niewiarygodną wręcz ochotą, aby sprawdzić, co poprzez forum oferują mi Play, Leroy Merlin, Lenovo i MasterCard. :mrgreen:
12-10-2014, 03:11 PM
Neptune napisał(a):Jakimś cudem dopiero teraz zauważyłem ten wątek. Po przeczytaniu go nagle zapałałem niewiarygodną wręcz ochotą, aby sprawdzić, co poprzez forum oferują mi Play, Leroy Merlin, Lenovo i MasterCard. :mrgreen: hehe, dzięki Oczywiście jestem otwarty cały czas na głosy pomijając Waszą nieocenioną pomoc, czy jak już ochłoniecie z klikania, czy wam ta reklama nie będzie przeszadzkać
12-10-2014, 06:05 PM
Kieliszki i sample - świetny pomysł
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|