08-30-2018, 12:30 PM
Witam. Chciałbym wyjaśnić kilka nieścisłości które macie napisane na forum.
Wszystkie nasze whisky leżakują na terenie RPA w beczkach 50l, 220-250l oraz 500-600l.
Lecz większość destylatów spoczywa w beczkach 50l.
Tak nie istnieje beczka po piwie Kriek. Dlatego przygotowaliśmy takową beczkę. Wlaliśmy piwo z kega do beczki (wirowej) na okres w tym przypadku 3 miesięcy. Robimy to od 3 tygodni do 3 miesięcy.
Posiadacie więcej pytań. Proszę je kierować osobiście do mnie. Będę wdzięczny. (albo na forum jak musicie)
PS. Na festiwalu byłem. Tak dostałem bilet. Wszyscy co chcieli spróbować mieli okazję to zrobić. A także odpowiedziałem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam.
Wszystkie nasze whisky leżakują na terenie RPA w beczkach 50l, 220-250l oraz 500-600l.
Lecz większość destylatów spoczywa w beczkach 50l.
Tak nie istnieje beczka po piwie Kriek. Dlatego przygotowaliśmy takową beczkę. Wlaliśmy piwo z kega do beczki (wirowej) na okres w tym przypadku 3 miesięcy. Robimy to od 3 tygodni do 3 miesięcy.
Posiadacie więcej pytań. Proszę je kierować osobiście do mnie. Będę wdzięczny. (albo na forum jak musicie)
PS. Na festiwalu byłem. Tak dostałem bilet. Wszyscy co chcieli spróbować mieli okazję to zrobić. A także odpowiedziałem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam.