01-14-2014, 12:07 PM
I tu masz panie kolego duzo racji, po wypiciu 20 ml to nie zawiele da sie powiedziec ( cos mozna , robi sie lekki zarys whisky ). Oczywiscie czasem bywa ze juz wtedy sie wie ze ma sie do czynienia z zajebista whisky. Moim zdaniem zeby dobrze ocenic whisky trzeba sie z nia dobrze poznac, wiec odpowiedz nasowa sie sama. Nie mowie ze trzeba wypic odrazu cala butelke ale czasem bywa ze raz smakuje inaczej a po chwili juz inaczej. A jak sie ma lekko nalane w kieliszku i juz nic do dolania to pojawia sie problem.
A co do ilosci degustowanych butelek , znowu racja. Czym wiecej tym oceny moga sie mieszac.
A zatem wedlug mnie do dobrej oceny przydalaby sie co najmniej 50 mln, a najlepiej 100 ml, spokoj i czas
ps. sorki ze pisze bez polskich znakow ale jestem w robocie
A co do ilosci degustowanych butelek , znowu racja. Czym wiecej tym oceny moga sie mieszac.
A zatem wedlug mnie do dobrej oceny przydalaby sie co najmniej 50 mln, a najlepiej 100 ml, spokoj i czas
ps. sorki ze pisze bez polskich znakow ale jestem w robocie
"coco jambo i do przodu"