Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przypinki
Również uważam, że to fajny pomysł i jak najbardziej zainteresowany jestem. Z dumą będę nosił w klapie Big Grin

Jest to na pewno ciekawa inicjatywa. Krok w kierunku kreowania pewnej marki, renomy, świadomości forum poza forum jako miejsca w sieci gdzie dyskutuje się, degustuje oraz miejsca zrzeszającego miłośników whisky. W konsekwencji może nas to odróżniać od przypadkowych uczestników festiwalu i tego typu imprez "branżowych", wszelkiej maści opojów, którzy akurat znaleźli się licząc na darmowego drama czy pozerów, poprawiających swój wizerunek szklanką łiskacza. Choć tutaj muszę przyznać, że nie brałem jeszcze udziału w żadnym festiwalu więc nie wiem jaki jest udział takich osób przypadkowych w tego typu imprezach.
Oczywiście za przypinką powinna pójść jeszcze spójna wizja tego czym jest SmakWhisky i co tutaj się dzieje aby będąc zapytanym (w szczególności po kilku dramach) móc zaprezentować forum ładnie.

Jak tak dalej pójdzie za kilka lat powinniśmy swoje stoisko wystawić na festiwalu Big Grin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości