Z tego co mi napisała przedstawicielka handlowa, cena brutto wynosi 151,30 brutto za butelkę. Sprzedaż ma ruszyć koło środy 27.06.2018 r.
Sample są po 100 ml, gdyż mam buteleczki PET o tej pojemności po 1,5 zł i zbędne koperty bąbelkowe.
Koszt z wysyłką a'la poczta polska - paczka priorytet (14 zł) wynosi 60 zł za 100 ml Whisky Wild Fields Original i 100 ml Whisky Wild Fields Sherry Cask
LISTA CHĘTNYCH:
1. Czajkus
2. PawelWojcik
3. Grzegorz
4. mooka
5. pe.debicki
6. tomash
7. trzymajtusię i
nic nie wiem o tych butelkach oprocz tego, co napisali na etykietce
ale... sprobowac polskiego maturowanego zyta trzeba... szczegolnie ciekawe (ale watpliwie smaczne) moze byc zyto z beczki po sherry.
Poproszę jeden taki zestaw! Obowiązek nakazuje, tyle że nawet jak będzie smaczne to z tą polskością tego trunku mam problem, u nas robią, z naszego zboża to niech będzie polska. Używałem ich zamiennika kiedyś zamiast Grand Marnier do aromatyzowania przy podpalaniu dawaliśmy jakiś zamiennik z toorank triple sec, ale nie była to polska firma, nie chce mi się googlować, ale Holandia mi w głowie utkwiła, mogę się mylić, ostatnio wszystko mi się miesza.
no i butelki zamkniete
dla tych, ktorzy nie zdazyli zamieszcze na pocieszenie notke degustacyjna sztandarowego produktu Toorank Polska (tak Polska jest nawet w nazwie) - Mioduli Prazydenckiej:
cyt: "Sztuczne aromaty gumowe, chińskie trampki, stare sparciałe materace dmuchane z PRLu, stare dętki i opony rowerowe wyrzucone na dzikie leśne wysypisko. Wszystko skąpane w tanim miodzie pszczół dokarmianych cukrem. To jest 0/10. Producent tego gówna powinien być ścigany za obrazę urzędu prezydenta."
zrodlo (na koncu): http://zinnejbeczki.com/znajomy-hobbyst ... ta-swiata/
Pawle napis Polska jest, firma też w Polsce, zakładam że żyto polskie, bo polskie najlepsze na świecie, tylko ja z wiadomych względów, narodowość trunku kojarzę z osobą, która to wykonała. Jeśli Kozubowie pojechali do USA to robią tam polskiego Starkusa, czy jest to amerykański starkus. Przepraszam, miałem czytać nie przeszkadzać.