Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Sendilkelm napisał(a):A ja dziś dopiero kończe swoje Bowmory, bo wczoraj ze wzgledu na napad kataru kichania i takie tam, nie dalem rady Sad

Oczywiście nie chcesz nam powiedzieć, że rozpracowałeś całe butelki?
Big Grin
Nie ma złej whisky. Jest tylko dobra whisky i lepsza whisky.
Odpowiedz
Tak rozpracował całą butelkę Bowmora i teraz zgania na katar Smile a tu już siły brak hehhe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Nie przesadzajcie, nie stać mnie na butelki Bowmore'a z Travel Retail... więc miałem tylko sample.

Oczywiście nie stać mnie w sensie, po co kupować butle za 300 zł, która jest z założenia średnia, wolę dołożyć 100 zł i kupić coś fajnego Tongue
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Nie przesadzajcie, nie stać mnie na butelki Bowmore'a z Travel Retail... więc miałem tylko sample.

Oczywiście nie stać mnie w sensie, po co kupować butle za 300 zł, która jest z założenia średnia, wolę dołożyć 100 zł i kupić coś fajnego Tongue

Dobrze gada , oj dobrze , dać mu więcej whisky hehehe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Oczywiście nie stać mnie w sensie, po co kupować butle za 300 zł, która jest z założenia średnia, wolę dołożyć 100 zł i kupić coś fajnego Tongue

Bowmore jak Bowmore... ale pomyśl, że próbowane przez Ciebie Mackmyry będą jeszcze droższe Smile
Odpowiedz
A co to jest Macmyra ??? Hehe
Odpowiedz
Ku naszemu zdziwieniu nie są droższe Bartku Smile
Wczoraj przeglądałem Weinquelle'a i obie są na stanie w przystępnych cenach :

https://www.weinquelle.com/artikel/Schwe...13845.html

https://www.weinquelle.com/artikel/Schwe...13844.html
Odpowiedz
biorąc pod uwagę, że z każdego Bowmorea było o 300ml więcej niż w zwykłej butelce Smile To b. tanie te Bowmory Tongue
Mackmyry jak widać też SmileSmileSmile
Po taniości, po taniości
Odpowiedz
Teraz właśnie żałuję , że Bowmore'ków nie mam do dyspozycji w domu na spokojnie zdegustować Smile
Co do Mackmyry to chętnie spróbowałbym wersji Svenks Rok - torfiaka. Butelka 50cl za śmieszne €33 Wink
Odpowiedz
Adrian, nie ma co żałować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości