Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sampling (przed)świąteczny
o żesz ty Confusedhock: . To Ci belgijska poczta święta urozmaiciła Sad
Odpowiedz
Jawny wał, albo ktoś ją zajebał albo rozbili i teraz udają, że jest w Japonii.
A kiedy wysłałeś? Bo to też szybko coś poszło, a jak wjechała niby do Japonii, to jeszcze musiała m.in. cło zaliczyć... co też trwa. Inna sprawa czy celbicy by puścili taką ilość.
Odpowiedz
Przesyłka do Japonii i z Japonii idzie 3 dni jak wysyłam i odbieram
Odpowiedz
Skąd ja znam te czasami przedziwne problemy z dostarczeniem przesyłki, czy nagłym wzrostem nieprzewidzianych kosztów.. ja już nie pierwszy raz miałem dziwaczne problemy Sad
Ale nigdy z paczką z Belgii, oni raczej są sumienni :?:
Odpowiedz
Kurde ale przykra sprawa. Ale mam nadzieję że wszystko się wyjaśni. To tam miałeś 10 butelek ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
K@mil napisał(a):... Wierzę, że uda się to jakoś odkręcić, jednak jeśli ktoś w Japonii odebrał taką paczkę, to uśmiech nie schodzi mu z gęby do teraz. ...
Jeśli ktoś odebrał to ja wierzę w ludzi i odda. Każdy z forum tak by zrobił. Bardziej bałbym się pracowników poczty, że jak wzięli to wzięli i nie będzie.
Odpowiedz
Ja myślę, że sprawa jest do rozwiązania, przecież skoro nie odebrałeś paczki to i nie mogłeś podpisać kurierowi protokołu odbioru papierowego lub elektronicznego.
Na dzień dzisiejszy status dla ciebie to niedostarczona paczka i sklep nie może tego inaczej uznać.

ps.nie zauważyłem iż to było pocztą.. ale w tej sytuacji też musiałbyś podpisać odbiór
Odpowiedz
Przykra sprawa. Też mi się wydaje, że to jakiś wałek, ale obym się mylił i wszystko się pozytywnie zakończyło
Odpowiedz
MASAKRA! trzymam kciuki by udało się to jakoś odzyskać!
Odpowiedz
niech to ch.. co za kicha. szczerze współczuję i trzymam kciuki. nie poddawaj się.
m.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości