12-29-2014, 04:21 PM
Gdybyś chciał pudełka, czasami nawet ładne drewniane skrzynki, to możesz na mnie liczyć.
Zgadzam, się, że niektóre butelki to arcydzieła ...
Puste butelki po whisky
|
12-29-2014, 04:21 PM
Gdybyś chciał pudełka, czasami nawet ładne drewniane skrzynki, to możesz na mnie liczyć.
12-29-2014, 04:25 PM
Daniel napisał(a):Gdybyś chciał pudełka, czasami nawet ładne drewniane skrzynki, to możesz na mnie liczyć.No nad pudełkami/tubami się jeszcze nie zastanawiałem nawet ! Dzięki za pomysł popatrzę sobie wieczorem jak one wyglądają A co do arcydzieł to masz rację !
12-29-2014, 06:02 PM
Na tuby oraz kartoniki po maltach jestem zawsze otwarty , chociaż aktualnie uzbierałem ich już wystarczająco wiele
12-30-2014, 12:01 PM
Co do butelek to podobają mi się takie które są moim zdaniem najładniejsze a nie po najdroższych alkoholach.
Super są po japońskiej whisky jeśli mają napisy japońskie. Super butelkę ma niedrogi w sumie Jack Daniels Single Barrell. A czasami mega droga whisky nie ma aż takiej fajnej butelki. Nie zawsze to idzie w parze
12-30-2014, 01:36 PM
Tak sobie myślę, że ładnymi buteleczkami po nie najdroższych pozycjach można wspomóc kolegę. każdy ma jakieś pasje.
12-30-2014, 01:51 PM
Daniel napisał(a):Tak sobie myślę, że ładnymi buteleczkami po nie najdroższych pozycjach można wspomóc kolegę. każdy ma jakieś pasje.Dokładnie Bardzo cennie ujęte - nie zależy mi na butelkach po bardzo drogich alkoholach tylko ładnych butelkach A to nie zawsze idzie z sobą w parze Chociaż żadną nie pogardzę ! Z góry serdecznie dziękuję wszystkim ludziom dobrej woli !
12-30-2014, 02:46 PM
Niem wiem kiedy i czy będzie ale może być za jakiś czas ta wazonik po nowym Mortlachu
"coco jambo i do przodu"
12-30-2014, 03:35 PM
To z pewnością jedna z ładniejszych butelek. Też się na nią czaje, ale z zawartością.
12-30-2014, 03:44 PM
ron napisał(a):To z pewnością jedna z ładniejszych butelek. Też się na nią czaje, ale z zawartością.Mi wystarczy tylko pusta buteleczka Już ją wypatrzyłem u wujka google i wygląda imponująco !
12-30-2014, 03:49 PM
To tak z ciekawości zapytam. Jak każdy kolekcjoner na pewno lubisz spoglądać na swoją kolekcję. Czy wypełniasz je jakimś płynem ? Wydaje mi się, że dużo butelek traci na swojej urodzie jak są puste.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|