Liczba postów: 96
Liczba wątków: 4
Dołączył: Jun 2013
Reputacja:
0
u mnie dzis wyladuje porteroweczka wlasnej roboty. nawet etykietke jej machnelam
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 4
Dołączył: Jun 2013
Reputacja:
0
jak powiesz jak - to dam
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 4
Dołączył: Jun 2013
Reputacja:
0
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 1,188
Liczba wątków: 23
Dołączył: Dec 2013
Reputacja:
0
Na pewno z metalicznym posmakiem :lol:
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 4
Dołączył: Jun 2013
Reputacja:
0
gotowana w miedzianym rondelku
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 2,202
Liczba wątków: 41
Dołączył: Aug 2013
Reputacja:
0
hehe, wygląda całkiem fajnie, kolor " piekielny ciemny " super, daj znać jak efekty smakowe. Ile to ma procent ? i jak to się robi ?
"coco jambo i do przodu"
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 4
Dołączył: Jun 2013
Reputacja:
0
mocne to to jakos nie jest, ale nie chodzi o to zeby sie znietrzezwic w czarnoziem.
Skladniki
0,5 l spirytusu
400ml wody
kubek cukru (ja dodaje troche brazowego)
3-5 paczek cukru waniliowego
2 butelki piwa porter (1l)
wode, portery i cukry gotujemy. po ostudzeniu dolewamy spirytus i mieszamy. butelkujemy. mozna pic po miesiacu.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->