Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Bartek napisał(a):Menran coś więcej o tej czekoladzie? Byłbyś skłonny podesłać sampelka do Polski? Smile Smile

Ta czekolada powinna być nadal dostępna w salonach Ballantine'sa. Już kilka razy ją od nich kupiłem , naprawdę atomowa Big Grin
Kosztowała do 20PLN.
Odpowiedz
u mnie dzis wyladuje porteroweczka wlasnej roboty. nawet etykietke jej machnelam Big Grin
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
to dawaj jakieś fotki Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
jak powiesz jak - to dam Big Grin
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
ok - mam nadzieje, ze zadziala https://plus.google.com/photos/10423317 ... P_Lv9Do8AE
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Na pewno z metalicznym posmakiem :lol:
Odpowiedz
gotowana w miedzianym rondelku Big Grin
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
hehe, wygląda całkiem fajnie, kolor " piekielny ciemny " super, daj znać jak efekty smakowe. Ile to ma procent ? i jak to się robi ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
mocne to to jakos nie jest, ale nie chodzi o to zeby sie znietrzezwic w czarnoziem.
Skladniki
0,5 l spirytusu
400ml wody
kubek cukru (ja dodaje troche brazowego)
3-5 paczek cukru waniliowego
2 butelki piwa porter (1l)

wode, portery i cukry gotujemy. po ostudzeniu dolewamy spirytus i mieszamy. butelkujemy. mozna pic po miesiacu.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
bardzo smaczny cydr
   
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości