Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
Hej , tu Wrocław. Ktoś jeszcze ze stolicy Dolnegośląska?
Odpowiedz
jolka napisał(a):Nie mam czasu szukać w sieci bo jestem w pracy

Cześć,

Witamy Cię. Sądzę że jak wrócisz do domu to będziesz miała więcej czasu poszukać w sieci coś na temat tej pozycji. Pamiętaj że ocena czy jakaś whisky dobrze smakuje to subiektywna ocena i czasami może się różnic. Podpowiem Ci że według mnie masz mało danych aby znaleźć tą pozycję. Powinnaś podać pełną nazwę whisky do tego ewentualnie numer beczki etc. W ciemno mogę powiedzieć że ta nazwa " Ibisco Decanter" nie rzuci na kolana raczej.
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):
jolka napisał(a):Nie mam czasu szukać w sieci bo jestem w pracy

Cześć,

Witamy Cię. Sądzę że jak wrócisz do domu to będziesz miała więcej czasu poszukać w sieci coś na temat tej pozycji. Pamiętaj że ocena czy jakaś whisky dobrze smakuje to subiektywna ocena i czasami może się różnic. Podpowiem Ci że według mnie masz mało danych aby znaleźć tą pozycję. Powinnaś podać pełną nazwę whisky do tego ewentualnie numer beczki etc. W ciemno mogę powiedzieć że ta nazwa " Ibisco Decanter" nie rzuci na kolana raczej.

Kolega ma rację pisząc, że potrzebne były by jakieś dodatkowe informacje podane na etykiecie. Poziom % Vol., nakieś numery, jeżeli widnieją, etc. Może zdjęcie.
Ibisco decanter, to wg mojej wiedzy rodzaj butelki (nie jestem pewien czy Ibisco to nie designer/producent). Korzystał z niej na pewno Signatory Vintage - ja kojarzę na pewno 47yo North British. W brew pozorom to mogą być bardzo poważne ale też i drogie najprawdopodobniej trudno dostępne pozycje. Żeby móc cokolwiek powiedzieć, trzeba by wiedzieć co było w tej butelce.

A więc, w pracy czy w domu trochę trudu musisz sobie zadać.

Pzdr.
Odpowiedz
Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky Smile
Odpowiedz
pawelklos napisał(a):Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky Smile

Trafiłeś więc w odpowiednie miejsce Wink Witamy na forum
Odpowiedz
Witamy

[click]
Odpowiedz
pawelklos napisał(a):Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky Smile

Miło że trafiłeś do Nas. Od razu zapraszam do działu sample Smile
Odpowiedz
Witamy.
Odpowiedz
Witamy,
Z pewnością znajdziesz tu coś dla Siebie Smile
Odpowiedz
wncvirus napisał(a):

Miło że trafiłeś do Nas. Od razu zapraszam do działu sample Smile
Dzięki za zaproszenie, skorzystam jak ogarnę to forum Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości