06-09-2015, 03:51 PM
I bardzo dobrze bo od pewnego czasu można zaobserwować "cwaniaczków" którzy coś gdzieś nabywają a potem chcą za dziwną sumę to sprzedać.
Informacje techniczne
|
06-09-2015, 03:51 PM
I bardzo dobrze bo od pewnego czasu można zaobserwować "cwaniaczków" którzy coś gdzieś nabywają a potem chcą za dziwną sumę to sprzedać.
06-11-2015, 07:32 AM
Sendilkelm napisał(a):Dział sprzedam zostaje zablokowany do czasu decyzji "co dalej".A możecie włączyć moderację działu, tzn. nowy założony temat przechodzi przez administrację i Wy decydujecie czy jest dopuszczony, czy out. Jest taka opcja?
06-11-2015, 07:58 AM
Ludzie pewnie bulwersowali by się, że co lepsze opcje wykupujemy sami i nie dajemy nawet info. Także, aby nie było jakiś kontrowersji, po prostu nie można.
Pierwsza najważniejsza sprawa to polskie prawo i z tym dyskutować raczej nie będziemy. Druga, jeśli ktoś chce sprzedać coś, to jest od tego WB, w większości mamy konta tam, więc nie ma problemu, żeby tam kupić. Ja z jedną osobą tu z forum już przez WHiskybase też się dogadałem, więc stricte platforma sprzedażowa jest, wystarczy dobrze z niej korzystać.
06-11-2015, 09:05 AM
Sendilkelm napisał(a):...jeśli ktoś chce sprzedać coś, to jest od tego WB... Już widzę te setki butelek limitowanego JD na Whiskybase ![]()
06-11-2015, 11:56 AM
I gdzie się podzieją ci biedni handlarze zielenią :lol:
06-12-2015, 03:40 PM
Sendilkelm napisał(a):Druga, jeśli ktoś chce sprzedać coś, to jest od tego WB, w większości mamy konta tam, więc nie ma problemu, żeby tam kupić. Ja z jedną osobą tu z forum już przez WHiskybase też się dogadałem, więc stricte platforma sprzedażowa jest, wystarczy dobrze z niej korzystać. Ano w pełni popieram ostatnio udało się zrobić bardzo fajny deal w oparciu o WB jako platformę sprzedażową ![]()
06-12-2015, 05:10 PM
I bardzo fajnie adminkowie postanowili pomijając kwestie prawne.. tak sobie od jakiegoś czasu obserwuję jak co poniektóre osoby logują się jednocześnie nie tylko tutaj
![]() ![]()
06-30-2015, 02:58 PM
Jak pewnie część z was zauważyła przeszliśmy na krótszą, lepszą nową domenę zgodną z nazwą, którą wprowadzilismy dla rozpoznawalności nie tylko w Polsce: The Taste of Whisky - w skrócie TTOW.
07-02-2015, 12:18 PM
z ciekawości zapytam sprzedaż alkoholu w Polsce o czym wszyscy doskonale wiemy jest nielegalna, dział zamknięty i słusznie
a jak wygląda sytuacja z samplowaniem jak czytam to chyba te same przepisy?
07-02-2015, 12:54 PM
marcin s napisał(a):z ciekawości zapytam sprzedaż alkoholu w Polsce o czym wszyscy doskonale wiemy jest nielegalna, dział zamknięty i słusznie Samplowanie to inna sprawa i zależy jak to ujmiesz. My nie sprzedajemy sampli, a kupujemy butelki na spółkę. Także tak to wygląda. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|