05-14-2015, 03:22 PM
.. ajaj, poruszyłeś cubusie temat samplowy, ja się właśnie szykuję i czaję żeby z nienacka zaatakować z samplingiem, a ty już przewidziałeś iż to nastąpi

[Notki] Surykatkowe notki
|
05-14-2015, 03:22 PM
.. ajaj, poruszyłeś cubusie temat samplowy, ja się właśnie szykuję i czaję żeby z nienacka zaatakować z samplingiem, a ty już przewidziałeś iż to nastąpi
![]()
05-14-2015, 03:25 PM
surykatka napisał(a):.. ajaj, poruszyłeś cubusie temat samplowy, ja się właśnie szykuję i czaję żeby z nienacka zaatakować z samplingiem, a ty już przewidziałeś iż to nastąpi Nie za duzo tch samplingow ... nie da rady wszystkiego rpobowac ![]()
05-14-2015, 03:33 PM
Cytat:Nie za duzo tch samplingow ... nie da rady wszystkiego rpobowac Na wniosek Admina do odwołania zablokowuję swoje samplingi.. proszę dać znać szanowna Administracjo Forum kiedy znów możemy ruszyć pełną parą ![]()
05-14-2015, 03:37 PM
Ja zawsze na poważnie, a CIebie jak zwykle żarty się trzymają
![]() I tak nie spróbuję wszystkiego.... dawaj co masz na ruszt, pomyślimy z czym to się je i czy w ogóle
05-14-2015, 04:06 PM
Słowo jest słowo.. znikam z forum
![]() Zakładam embargo na pewne destylarnie :mrgreen:
05-14-2015, 04:08 PM
surykatka napisał(a):Słowo jest słowo.. znikam z forumOK, a więc. surykatka napisał(a):Na wniosek Admina do odwołania zablokowuję swoje samplingi.. proszę dać znać szanowna Administracjo Forum kiedy znów możemy ruszyć pełną parąOdwołuję i daję znać, że możemy ruszać pełńą parą. ![]() ![]() ![]() ![]()
05-14-2015, 04:24 PM
Tak już na poważnie.. Admin ma poniekąd rację, ja się na spokojnie przygotuję do samplingu.. a obecnie chyba tego jest zbyt dużo
![]() A moje obecne marzenia samplingowe zrealizuję.. w czerwcu :roll:
05-14-2015, 04:49 PM
menran napisał(a):Wiedzialem ze bedziesz slawny :lol: Uwielbiam zerkać w to forum w czase pracy!
05-14-2015, 05:21 PM
surykatka napisał(a):Tak już na poważnie.. Admin ma poniekąd rację, ja się na spokojnie przygotuję do samplingu.. a obecnie chyba tego jest zbyt dużo To znaczy Bartoszku że to jest ten czas gdzie mam szukać kredytu na sample ? :lol:
"coco jambo i do przodu"
05-14-2015, 05:32 PM
surykatka napisał(a):Tak już na poważnie.. Admin ma poniekąd rację, ja się na spokojnie przygotuję do samplingu.. a obecnie chyba tego jest zbyt dużotego jest tak dużo nieprzerwanie przynajmniej od początku roku :mrgreen: |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|