Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
Witamy. Smile
Odpowiedz
Witamy na forum Smile
Odpowiedz
Cześć, mam na imię Łukasz i lubię pić ;p
Mam 33 lata, a przygodę z whisky zacząłem jakiś rok temu. Trafiłem tu, aby poczytać i dokształcić się w pewnych kwestiach Smile
Odpowiedz
Nathan napisał(a):Cześć, mam na imię Łukasz i lubię pić ;p

Confusedhock: Confusedhock: pasuje do nas :lol: :lol: :lol: witaj na forum Łukaszu.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Mam 33 lata, a przygodę z whisky zacząłem jakiś rok temu. Trafiłem tu, aby poczytać i dokształcić się w pewnych kwestiach Smile

Ja mam nadzieję, że również po to, żeby wspólnie samplować Wink

Witamy!
Odpowiedz
Cześć Lukasz .....mam na imie Grzegorz i nie pije Wink
Pozdrawiam Grzegorz

[Obrazek: MFW+drinking+whisky+Apple+Juice+_420e695...05c4f8.gif]

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
Odpowiedz
To i ja się przedstawię.
Jestem Piotr i trafiłem do Was poszukując miejsca, gdzie można dostać sample innych SM niż standardowych podstawek dostępnych w sklepach... A sądząc po ruchu w dziale 'sample' to dobrze trafiłemSmile Na pewno od czasu do czasu skorzystam.
Odpowiedz
Szan napisał(a):To i ja się przedstawię.
Jestem Piotr i trafiłem do Was poszukując miejsca, gdzie można dostać sample innych SM niż standardowych podstawek dostępnych w sklepach... A sądząc po ruchu w dziale 'sample' to dobrze trafiłemSmile Na pewno od czasu do czasu skorzystam.

Dobrze trafiłeś, napewno dobrze trafiłeś. Tongue

Witamy.
Odpowiedz
Szan napisał(a):To i ja się przedstawię.

Mnie też dział sample bardzo zaciekawił Smile
W końcu ciężko tak samemu często butelki kupować, bo znajomi to piją conajwyżej czerwonego jaśka z colą odświętnie Sad
Odpowiedz
Fajnie, że co raz więcej miłośników whisky tu trafia. Witamy !
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości