03-03-2015, 12:19 AM
Poproszę o wysyłkę jak już na spokojnie będzie wiadomo w czym opatulony będzie kieliszek.
Nie spieszy się.
Proszę również numer konta na priv.
Nie spieszy się.
Proszę również numer konta na priv.
Kielszek Smak Whisky
|
03-03-2015, 12:19 AM
Poproszę o wysyłkę jak już na spokojnie będzie wiadomo w czym opatulony będzie kieliszek.
Nie spieszy się. Proszę również numer konta na priv.
03-03-2015, 09:49 AM
Ja również poproszę o przesyłkę na spokojnie i numer konta.
03-03-2015, 10:46 AM
Ok, to możemy zrobić tak, że dowiem się ile przesyłka kosztuje, bo warto zaznaczyć "Uwaga szkło", a to chyba dodatkowa opłata. Jak wyślę to opdam już całkowitą kwotę do przelewu
Dziś zanosiłem jeden kieliszek w pudełeczku do pracy owinięty w bąbelkową i wygląda na to, że jak owinę bardziej i nie będzie latał po pudełeczku to nic mu się nie stanie
03-03-2015, 01:14 PM
Sendilkelm napisał(a):Ok, to możemy zrobić tak, że dowiem się ile przesyłka kosztuje, bo warto zaznaczyć "Uwaga szkło", a to chyba dodatkowa opłata. Jak wyślę to opdam już całkowitą kwotę do przelewuI napelnij go jakims przednim maltem.
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
03-03-2015, 01:38 PM
Święte słowa menran
03-03-2015, 01:41 PM
Sendilkelm napisał(a):Dziś zanosiłem jeden kieliszek w pudełeczku do pracy owinięty w bąbelkową Rozumiem że do degustacji
03-03-2015, 02:52 PM
menran napisał(a):I napelnij go jakims przednim maltem. Ok to czekam na info odnośnie całkowitego kosztu.
03-03-2015, 06:19 PM
morgan82 napisał(a):Ja swoje Rafał odbiorę w kwietniu na spotkaniu Teraz tak pomyślałem, że odbiór na spotkaniu może być ryzykowny, hehe. Jak dojść z nimi bezpiecznie do hotelu mając w organiźmie ponad 20 dramów :roll: Dobrze, że będę miał dwa, zawsze jest możliwość, że jeden przetrwa
03-03-2015, 06:42 PM
snoop napisał(a):morgan82 napisał(a):Ja swoje Rafał odbiorę w kwietniu na spotkaniu Trzeba było rezerwować bliżej - zmniejszył byś ryzyko potłuczenia kieliszków (i nie tylko) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|