Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Degustacja WhiskyNight
Morgan serio ten sampel się nie znalazł?! Aż dwa razy przejrzałem sample, które zabierałem ze sobą, ale nie mam go Sad to była 50tka czy to małe 20?
Odpowiedz
No własnie nie ma go Sad to była mała butelczka 50 ml. Kurde nie do wiary .( on stał obok moich kieliszków tak jak wszystkie inne sample , no i po kolacji zniknął ) Confusedhock: .
Może ktoś cos pamieta, że go widział, czy coś ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Rozumiem, że przejrzałeś wszystkie zakamarki, do których mogłeś ją schować? K... no słabe to jest bardzo :/ Mam nadzieję, że się znajdzie.
Przy okazji dzięki jeszcze raz za red breasta, rzeczywiście wchodził bardzo łatwo Wink
Odpowiedz
No niestety sprawdziłem wszystko bo jedyne gdzie mógłbym to schowac to była kurtka i torba. Kurtkę i torbę sprawdzalismy wczoraj ze 100 razy , dzis to samo. Sampla brak Sad przykra sprawa bo to był prezent . Miejmy nadzieję że się znajdzie .
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Dzięki morganku za podróż Polskim Busem.. pyszną bułcię z sałatką, wodę i irlandzkie nuty z małym przerywnikiem na inverleven Wink

A jeśli nikt się do zawieruszenia ardbega :? nie przyzna to obiecuję, że godnie go zastąpię innym sampelkiem z tej stajnii
Odpowiedz
Tak podróż była udana a te irlandzie nuty miło mnie zaskczyły.Smile prosta rzecz a cieszy hehe
A Ardbega trzeba za wszelką cenę zlokalizować.
A jaki butelki na luty to czapki z głów Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Co do tego sampelka, to naprawdę lipa straszna i ja nie mogę tego przeżyć. Jeśli się nie znajdzie to będzie oznaczało celowe działanie. Jednak ja bym się też skłaniał ku opcji, że jak byliśmy na kolacji, to obsługa przynosiła kieliszki i wchodzili tam, tylko czemu akurat ten sampel?

Mam nadzieję, że się znajdzie.
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Ja dopiero dotarlem do domu.

Na szybko pisze, moze sie uda Tongue Pls jeszcze o nieudostepnianie zadnych ocen i notek z imprezy ..... powody sa 2!

1. Moja whisky idzie na sample, wolalbym, aby oceniajacy nie dugerowali sie naszymi ocenami
2. Wypadla kiepsko, sampel jest drogi, wiec by nie wzieli Tongue

Ja już w ramach kary zamówilem Inverleven Wink
Odpowiedz
Kara będzie sroga heheh
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Zaraz sie okaze, ze wiecej sampli zniknelo. Ja wrocilem do domu i chyba tez nie mam jednego dla snoopka, tylko szczerze to nie pamietam czy go dostawalem :/ Mialem pozniej jednego sampla na stole obok mojej butli Ben Nevisa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości