Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Degustacja WhiskyNight
zazdroszczę takich pyszności. ja tu podstawki początkujący ogarniam a ciągnie do staroci Smile
Odpowiedz
Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawisz Smile
Odpowiedz
K@mil napisał(a):Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawisz Smile
oby żona z domu nie wyrzuciła zanim to nastąpi Smile
Odpowiedz
cubus napisał(a):
K@mil napisał(a):Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawisz Smile

Spokojnie, po to właśnie są podstawki, żeby przyzwyczaić żonę Wink Big Grin
Odpowiedz
snoop napisał(a):
cubus napisał(a):

Spokojnie, po to właśnie są podstawki, żeby przyzwyczaić żonę Wink Big Grin

muszę przystopować bo tyle kupiłem podstawek, że już sie boje czy będe miał gdzie z nimi mieszkac Big Grin
Odpowiedz
To był udany dzień Smile szykujcie budżety na luty bo jak poznacie pełny line up to zapragniecie tam być Wink
Odpowiedz
Ja dopiero dotarlem do domu.

Na szybko pisze, moze sie uda Tongue Pls jeszcze o nieudostepnianie zadnych ocen i notek z imprezy ..... powody sa 2!

1. Moja whisky idzie na sample, wolalbym, aby oceniajacy nie dugerowali sie naszymi ocenami
2. Wypadla kiepsko, sampel jest drogi, wiec by nie wzieli Tongue
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):2. Wypadla kiepsko, sampel jest drogi, wiec by nie wzieli Tongue
To może być podpucha! Na pewno chce zostawić więcej dla siebie Big Grin

Dzięki Panowie za spotkanie Smile
Odpowiedz
Ale generalnie zadowoleni z weekendu jestescie chyba Smile
Odpowiedz
Oj zadowoleni bardzo bardzo . Świetna degustacja i trzeba będzie napisać kilka więcej na ten temat za chwilę jak zbiorę mysli Smile
Ale to dopiero jak alkohol wyjdzie z człowieka bo wracając z Bartoszkiem męczyliśmy Irlanczyka hehe ale bardzo fajnie się go popijało.

A teraz sprawa kriminalna. Czy ktoś z obcenych na degustacji nie widział małego sampla o zawartości 50 ml o nazwie Ardbeg. Był i zniknął i teraz go szykamy. Bardzo wazny dla mnie samelek o mega zawartości. Jak toś coś wie to proszę o kontakt a konsekwencje nie zostaną wyciągnięte Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości