11-15-2014, 10:09 PM
zazdroszczę takich pyszności. ja tu podstawki początkujący ogarniam a ciągnie do staroci
Degustacja WhiskyNight
|
11-15-2014, 10:09 PM
zazdroszczę takich pyszności. ja tu podstawki początkujący ogarniam a ciągnie do staroci
11-15-2014, 10:16 PM
Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawisz
11-15-2014, 10:20 PM
K@mil napisał(a):Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawiszoby żona z domu nie wyrzuciła zanim to nastąpi
11-15-2014, 10:24 PM
cubus napisał(a):K@mil napisał(a):Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawiszoby żona z domu nie wyrzuciła zanim to nastąpi Spokojnie, po to właśnie są podstawki, żeby przyzwyczaić żonę
11-15-2014, 10:56 PM
snoop napisał(a):cubus napisał(a):K@mil napisał(a):Na spokojnie, ścieżkę zdrowia z podstawek przejdziesz, to i starociami się pobawiszoby żona z domu nie wyrzuciła zanim to nastąpi muszę przystopować bo tyle kupiłem podstawek, że już sie boje czy będe miał gdzie z nimi mieszkac
11-16-2014, 01:40 AM
To był udany dzień szykujcie budżety na luty bo jak poznacie pełny line up to zapragniecie tam być
11-16-2014, 06:53 PM
Ja dopiero dotarlem do domu.
Na szybko pisze, moze sie uda Pls jeszcze o nieudostepnianie zadnych ocen i notek z imprezy ..... powody sa 2! 1. Moja whisky idzie na sample, wolalbym, aby oceniajacy nie dugerowali sie naszymi ocenami 2. Wypadla kiepsko, sampel jest drogi, wiec by nie wzieli
11-16-2014, 07:16 PM
Sendilkelm napisał(a):2. Wypadla kiepsko, sampel jest drogi, wiec by nie wzieliTo może być podpucha! Na pewno chce zostawić więcej dla siebie Dzięki Panowie za spotkanie
11-16-2014, 08:50 PM
Oj zadowoleni bardzo bardzo . Świetna degustacja i trzeba będzie napisać kilka więcej na ten temat za chwilę jak zbiorę mysli
Ale to dopiero jak alkohol wyjdzie z człowieka bo wracając z Bartoszkiem męczyliśmy Irlanczyka hehe ale bardzo fajnie się go popijało. A teraz sprawa kriminalna. Czy ktoś z obcenych na degustacji nie widział małego sampla o zawartości 50 ml o nazwie Ardbeg. Był i zniknął i teraz go szykamy. Bardzo wazny dla mnie samelek o mega zawartości. Jak toś coś wie to proszę o kontakt a konsekwencje nie zostaną wyciągnięte
"coco jambo i do przodu"
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|