Liczba postów: 1,644
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Bartek napisał(a):Wyjdzie w praniu Ardbega Ten nie będę zlewał do buteleczki, ale jak będzie coś ciekawego a mój stan upojenia już nie pozwoli na to aby odpowiednio korzystać z degustacji na miejscu pozwolę sobie na odlanie "na potem". Mam nadzieję, że nie zostanie to źle odebrane...
Jak już się okazało nie będziesz sam, więc czym się przejmować. A zresztą może Twój "stan upojenia" będzie taki, że to, jak ktoś to odbierze będziesz miał w...nosie
Reputacja:
0
Może Was zainteresuje:
http://hostel36.pl/
Cudów tam nie ma i w grę wchodzą tylko pokoje Deluxe (bo posiadają własną łazienkę), ale za to na festiwal jest przysłowiowy "rzut beretem" - wg Google 1,6 km
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Ja mam metę na Wołoskiej w MSWIA Jakby ktoś chciał... jeszcze nie wynajętą, ale planujemy wziąć taką z kanapą do spania Niedaleko Festiwalu
Liczba postów: 1,188
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Sendilkelm napisał(a):Ja mam metę na Wołoskiej w MSWIA Jakby ktoś chciał... jeszcze nie wynajętą, ale planujemy wziąć taką z kanapą do spania Niedaleko Festiwalu
Reputacja:
0
Liczba postów: 2,845
Liczba wątków: 52
Reputacja:
1
Rafał, żonie większa ilość mężczyzn na sali porodowej nie będzie przeszkadzać?
Rozumiem, że wybór szpitala to nie jest przypadek haha
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Na sali poporodowej, na porodowej chyba ciężko metę zrobić
No jasne, że nie jest to przypadek Jakoś muszę doczłapać do "domu"
Reputacja:
0
Można rzec: tam dom Twój, gdzie whisky Twoja
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Również zamierzam zameldować się na festiwalu ... byłem w Jastrzebiej Górze, ale widze ze w WWa zamierza podnieść poziom... zobaczymy
Reputacja:
0
Ring napisał(a):Również zamierzam zameldować się na festiwalu ... byłem w Jastrzebiej Górze, ale widze ze w WWa zamierza podnieść poziom... zobaczymy
Widać, że jest to jakoś bardziej profesjonalnie przygotowywane niż w Jastrzębiej. Tam chyba 10 przed nie wiadomo było do końca co będzie na Master Class. Jak będzie w Warszawie zobaczymy już niedługo
|