Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samplowanie na forum
Bartek napisał(a):Wiesz do kogo się zgłosimy z pretensjami jak będzie kiepska? Wink Wink

Do bottlera ? :mrgreen:
Odpowiedz
Cytat:Do bottlera ? :mrgreen:

A jak już od bottlera wydusimy w trakcie zeznań twój adres zamieszkania to... :mrgreen:
Odpowiedz
To możecie podesłać mi swoje sample :lol:
Odpowiedz
Dostarczą ci nasze sample koledzy z za wschodniej granicy Wink
Odpowiedz
Rebele ? Big GrinDD
Odpowiedz
Pozwolę sobie dorzucić komentarz do ostatniego zrealizowanego samplingu z tego wątku, a mianowicie macduffa
Spodziewałem się ciekawej butli, bo i fajny bottler i młody wiek-a tu potrafią się fajne rzeczy pojawić i zaskoczyć.Gdyby nie organizator samplingu to miałem ją sam kupić i rozsamplować
Przy okazji potwierdzam- sampelek dotarł bardzo szybko, super zapakowany- wielkie dzięki dla organizatora tej akcji samplowej

Macduff 1/10
http://whiskybase.com/whisky/56650/macduff-2000-jw

zapach-pestki wiśni, kompot wiśniowy, trochę likierowatości, przytłaczająca alkoholowość
nuty warzywne
smak-alkohol, potem goryczka, syntetyczność
finisz-drewno, sherry, alkohol, niesmak

uwagi: pierwszy od niepamiętnych czasów sampelek, gdzie pierwszą myślą było…zlew? dopity żeby skończyć opis
szkoda bo bardzo się nastawiałem na coś fajnego po tym wypuście
Odpowiedz
No to pięknie.....a taka ochota mi się zdążyła uzbierać...widzę , że będzie nader słabiusieńko
Odpowiedz
Proszę pamiętaj że to moja ocena...a jak sam wiesz na forum bywają naprawdę spore rozbieżności w ocenach
Może też być tak że to nie mój dzień na łychę...
Odpowiedz
Najprędzej zasiądę do niego jutro i zobaczę jak się spisali.
Poza tym czy ktoś ma identyczne zdanie co do powyższego Macduffa ? Wink
Odpowiedz
Też byłem rozczarowany, może nie aż tak, ale faktycznie ta butelka zapowiadała się dużo lepiej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości