11-16-2014, 09:13 PM
Morgan serio ten sampel się nie znalazł?! Aż dwa razy przejrzałem sample, które zabierałem ze sobą, ale nie mam go to była 50tka czy to małe 20?
Degustacja WhiskyNight
|
11-16-2014, 09:13 PM
Morgan serio ten sampel się nie znalazł?! Aż dwa razy przejrzałem sample, które zabierałem ze sobą, ale nie mam go to była 50tka czy to małe 20?
11-16-2014, 09:15 PM
No własnie nie ma go to była mała butelczka 50 ml. Kurde nie do wiary .( on stał obok moich kieliszków tak jak wszystkie inne sample , no i po kolacji zniknął ) hock: .
Może ktoś cos pamieta, że go widział, czy coś ?
"coco jambo i do przodu"
11-16-2014, 09:19 PM
Rozumiem, że przejrzałeś wszystkie zakamarki, do których mogłeś ją schować? K... no słabe to jest bardzo :/ Mam nadzieję, że się znajdzie.
Przy okazji dzięki jeszcze raz za red breasta, rzeczywiście wchodził bardzo łatwo
11-16-2014, 09:38 PM
No niestety sprawdziłem wszystko bo jedyne gdzie mógłbym to schowac to była kurtka i torba. Kurtkę i torbę sprawdzalismy wczoraj ze 100 razy , dzis to samo. Sampla brak przykra sprawa bo to był prezent . Miejmy nadzieję że się znajdzie .
"coco jambo i do przodu"
11-16-2014, 09:56 PM
Dzięki morganku za podróż Polskim Busem.. pyszną bułcię z sałatką, wodę i irlandzkie nuty z małym przerywnikiem na inverleven
A jeśli nikt się do zawieruszenia ardbega :? nie przyzna to obiecuję, że godnie go zastąpię innym sampelkiem z tej stajnii
11-16-2014, 10:03 PM
Tak podróż była udana a te irlandzie nuty miło mnie zaskczyły. prosta rzecz a cieszy hehe
A Ardbega trzeba za wszelką cenę zlokalizować. A jaki butelki na luty to czapki z głów
"coco jambo i do przodu"
11-16-2014, 10:10 PM
Co do tego sampelka, to naprawdę lipa straszna i ja nie mogę tego przeżyć. Jeśli się nie znajdzie to będzie oznaczało celowe działanie. Jednak ja bym się też skłaniał ku opcji, że jak byliśmy na kolacji, to obsługa przynosiła kieliszki i wchodzili tam, tylko czemu akurat ten sampel?
Mam nadzieję, że się znajdzie.
11-16-2014, 10:11 PM
Sendilkelm napisał(a):Ja dopiero dotarlem do domu. Ja już w ramach kary zamówilem Inverleven
11-16-2014, 10:22 PM
Zaraz sie okaze, ze wiecej sampli zniknelo. Ja wrocilem do domu i chyba tez nie mam jednego dla snoopka, tylko szczerze to nie pamietam czy go dostawalem :/ Mialem pozniej jednego sampla na stole obok mojej butli Ben Nevisa
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|