Liczba postów: 4,995
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Oj chyba zazdrościsz
Na WB tez umiescil .... swoja droga duzo osob go pilo, wiec nie zdziwilbym sie jakby PK dostal 10ml do oceny
Liczba postów: 2,366
Liczba wątków: 97
Reputacja:
8
Tak to jest jak nie było żadnej odpowiedzi ze środowiska whiskowego, że to idiota. Tak się wykreował, a durny lud to kupił.
Ta "barwa20" to chyba kolejne potwierdzenie generatora.
Liczba postów: 295
Liczba wątków: 28
Reputacja:
1
Jeśli prawdą jest kompletne dyletanctwo tego Pana, to zwykła ignorancja wystarczy.
Liczba postów: 2,366
Liczba wątków: 97
Reputacja:
8
Właśnie chyba już nie wystarczy. Był ignorowany przez dłuższy czas i taki potworek się narodził. Ludzie mają w nim autorytet, co zaczyna być szkodliwe.
Liczba postów: 1,188
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Oczywistąprawdą Krzysiek , uwierz mi że wystarczy tylko porozmawiać z nim i po kilku minutach wychodzi szydło z worka , człowiek porobił i nadal robi ludzi w balona i na dodatek większość niezaznajomych z tematem jeszcze mu klaszcze. Trzeba coś z tym zacząć robić , bo nie wiem czy wszyscy wiecie , ale on niedługo wypuszcza wielki atlas whisky napisany przez niego. Aż szkoda młodych-w-temacie ludzi , którzy to zakupią i będą się wzorować na fałszerzu , który nie rozróżniłby czerwonego JW od Yamazaki 50Y.
Liczba postów: 2,842
Liczba wątków: 52
Reputacja:
1
Nigdy nie piłem Yamazaki 50yo, ale z czerwonym znamy się całkiem nieźle... nawet zbyt dobrze hehe