03-03-2015, 12:19 AM 

Poproszę o wysyłkę jak już na spokojnie będzie wiadomo w czym opatulony będzie kieliszek. 
Nie spieszy się.

Proszę również numer konta na priv.

Nie spieszy się.
 Proszę również numer konta na priv.
| 

Kielszek Smak Whisky

| 

| 

03-03-2015, 12:19 AM 

Poproszę o wysyłkę jak już na spokojnie będzie wiadomo w czym opatulony będzie kieliszek.  

Nie spieszy się.   Proszę również numer konta na priv. 

03-03-2015, 09:49 AM 

Ja również poproszę o przesyłkę na spokojnie i numer konta.

03-03-2015, 10:46 AM 

Ok, to możemy zrobić tak, że dowiem się ile przesyłka kosztuje, bo warto zaznaczyć "Uwaga szkło", a to chyba dodatkowa opłata. Jak wyślę to opdam już całkowitą kwotę do przelewu 

Dziś zanosiłem jeden kieliszek w pudełeczku do pracy owinięty w bąbelkową i wygląda na to, że jak owinę bardziej i nie będzie latał po pudełeczku to nic mu się nie stanie  

03-03-2015, 01:14 PM 

Sendilkelm napisał(a):Ok, to możemy zrobić tak, że dowiem się ile przesyłka kosztuje, bo warto zaznaczyć "Uwaga szkło", a to chyba dodatkowa opłata. Jak wyślę to opdam już całkowitą kwotę do przelewuI napelnij go jakims przednim maltem.  

Pozdrawiam  Grzegorz 

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m --> 

03-03-2015, 01:38 PM 

Święte słowa menran

03-03-2015, 01:41 PM 

Sendilkelm napisał(a):Dziś zanosiłem jeden kieliszek w pudełeczku do pracy owinięty w bąbelkową Rozumiem że do degustacji  

03-03-2015, 02:52 PM 

menran napisał(a):I napelnij go jakims przednim maltem.   Ok to czekam na info odnośnie całkowitego kosztu.  

03-03-2015, 06:19 PM 

morgan82 napisał(a):Ja swoje Rafał odbiorę w kwietniu na spotkaniu Teraz tak pomyślałem, że odbiór na spotkaniu może być ryzykowny, hehe. Jak dojść z nimi bezpiecznie do hotelu mając w organiźmie ponad 20 dramów :roll:   Dobrze, że będę miał dwa, zawsze jest możliwość, że jeden przetrwa  

03-03-2015, 06:42 PM 

snoop napisał(a):morgan82 napisał(a):Ja swoje Rafał odbiorę w kwietniu na spotkaniu Trzeba było rezerwować bliżej - zmniejszył byś ryzyko potłuczenia kieliszków (i nie tylko)  
	 | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|