Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Mnie również nie wbił piekielnie w fotel , niemniej jednak Bowmore zrobił kawał dobrej roboty i dwójka jest bardzo przyzwoitą pozycją. Mi osobiście smakuje. Jeżeli miałbym ocenić to trochę wyżej niż Ty , 88. Smile
Odpowiedz
http://www.whiskybase.com/whisky/54026/ ... n-1990-arc
Drugie podejście . Chyba spodziewałem się więcej . Mimo wszystko ciekawa pozycja. Moja ocena to 4,5 . Mam jeszcze na kolejne podejście i ciekawi mnie czy ocena się zmieni. Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
To względnie średnio morgan , mnie stanowczo ta Bunna porwała - i to już kilkukrotnie Wink - aż żałuję , że wcześniej nie zamówiłem całej butelki na gorsze czasy Tongue Mocne i w pełni wypracowane 90 pkt. Mam nadzieję , że warto było spróbować ? Smile
Odpowiedz
Czy warto było spróbować ? To jasna sprawa że warto było i mam jeszcze na jedno polanie. Może jeszcze kubki smakowe nie wyleczone Smile kto wie. Spróbuję jeszcze raz za dni kilka.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
A to już na koniec wieczoru Smile

Załączone pliki Miniatury

"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Te od Van Weesa lepsze. Tu niepotrzebnie rozcieńczali.
Odpowiedz
Tamtego już niedługo też spróbuję i doczekać się nie mogę .
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):A to już na koniec wieczoru Smile

To ten od Daniela? Ja chyba też wziąłem sampla :roll: Jak się ten Longorm prezentuje?
Odpowiedz
Kolorek też nie najgorszy z tego co patrzę , chociaż po tylu latach spędzonych w 1st Fill sherry mógłby dać z siebie więcej.
Odpowiedz
snoop napisał(a):
morgan82 napisał(a):A to już na koniec wieczoru Smile

To ten od Daniela? Ja chyba też wziąłem sampla :roll: Jak się ten Longorm prezentuje?

Kolor fajny, w zapachu też mi pasuje, miło się pije . Ze tak powiem radzi sobie . Ale dlaczego tak szybko się kończy Cry
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości