Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spotkanie forum TheTasteOfWhisky Batch #2
Bartek napisał(a):Little czarnym koniem? :-P

Będzie musiał ustąpic miejsca naszej Buni Wink sorry Wink
Odpowiedz
Z przyjemnością jeżeli tylko na to zasłuży Wink Wink
Nie można przyśpieszyć tego spotkania? :-)
Odpowiedz
ja jestem ciekaw zestawienia 2 x bunna, z czego jedna 2 razy droższa, zobaczymy czy bedzie 2x lepsza ;-) wątpie :twisted:
little faktycznie może sporo namieszać... OBY ;-)
wogóle bardzo mi się podoba zestawienie butli :-)
Odpowiedz
No. I wychodzi po około 40ml każdej na głowę. Czyli będzie można po 20 na spotkaniu wypić i potem kolejne 20 na spokojnie zdegustować w domu. :mrgreen:
Odpowiedz
Napięcie przed spotkaniem rośnie z każdym dniem - szczególnie teraz jak line-up jest już znany Smile
Nasz Glen Garioch też już dotarł bezpiecznie i czeka na kwiecień.
Odpowiedz
czy jakiś zarys organizacyjny juz jest :?: ;-)
Odpowiedz
No wlasnie nie, generalnie wszedzie jest za drogo Sad A chcemy jak najtaniej.

Wstepnie staramy sie zamowic cokolwiek od 15:00 do 2:00 - to na tyle z organizacji
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):No wlasnie nie, generalnie wszedzie jest za drogo Sad A chcemy jak najtaniej.

Wstepnie staramy sie zamowic cokolwiek od 15:00 do 2:00 - to na tyle z organizacji

Apartament w Hotelu, taki President Suite. Wszyscy się zejdziemy z flachami pod pachą i zrobimy impre Big Grin
Odpowiedz
malthead napisał(a):
Sendilkelm napisał(a):No wlasnie nie, generalnie wszedzie jest za drogo Sad A chcemy jak najtaniej.

Apartament w Hotelu, taki President Suite. Wszyscy się zejdziemy z flachami pod pachą i zrobimy impre Big Grin

:lol: to ja zorganizuje grzybki marynowane na zagryche :lol:
Odpowiedz
Tylko ten apartament w tym hotelu to musi być taki, żeby blisko na kebaba było :lol:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości