Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IV Salon M&P 17 X 2013
Krzysiek napisał(a):Dziś robiłem zakupy w M&P i pan mnie poinformował, że prawdopodobnie(?) będą też przecenione 50% Glendronachy Single Cask

Wszystkie whisky (z importu własnego M&P) w cenie powyżej 100 zł będą przecenione o 50%, wliczając w to single caski od Glendronacha i Benriacha Smile
Odpowiedz
mariusz123 napisał(a):Wszystkie whisky , wliczając w to single caski od Glendronacha i Benriacha Smile

:mrgreen:
Odpowiedz
A jakie BenRiachy mają ktoś wie?
Odpowiedz
No to fajnie się zapowiada Smile ciekawe ile w tym roku nakupimy sprzętu hehehe
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Rozmawiałem przed chwilą z gościem z M&P i mówił, że raczej nie jest możliwe żeby wersje SC od GlenDronacha i BenRiacha były przecenione 50%. Przecenione zz CS mogą być Kilchomany (łącznie z Porto jak dojedzie), Springbanki (i powiązane) i GD CS batch 3.
Odpowiedz
Dużo sprzecznych informacji ale i tak się przekonamy jak będziemy. Nawet jak CS nie będą przecenione to i tak da się coś ciekawego wybrać .
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Przez ostatnie lata SC nie były przeceniane. Czy w tym roku będzie inaczej? Okaże się na miejscu Wink
W jednym z salonów specjalnie prosiłem o potwierdzenie czy na pewno będą -50%
Odpowiedz
Jakby sie dalo zalatwic to chetnie tez wzialbym chociaz parliamenta i oczywiscie kilchomana jesli sie pojawi Smile
Odpowiedz
o tym samym myslalam Kraks...
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pchela1980.flog.pl">www.pchela1980.flog.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Poczekajmy na listy z cenami i wtedy będziemy warszawiakom truć żeby nam butle zakupili Tongue
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości