Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
Jeśli chodzi o Solstice to polecam również i potwierdzam wcześniejszą wypowiedź kolegi. Piłem też wcześniejszą edycję i też super. Naprawdę porządna whisky i nie mówię tego dlatego, że mam ją w dobrej cenie Smile Poprosu warta spróbowania. Odnośnie inwestorów dobra do schowania do szafy.
Odpowiedz
A jak wypadła ta PE ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Wygląda na to, że wszystkie wypadły super, biorąc pod uwagę orientację zdjęć, to Adrian robił je jak już lezał Tongue
Odpowiedz
hehe to może być prawdą, trochę obraz się przekrzywił Smile kiedyś muszę się tam wybrać , i to koniecznie bo widać w tle wybór maja Smile
ps. a tak z ciekawości ile kosztuje sampelek takiej PE u nich ?
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Hazelburn napisał(a):Jeśli chodzi o Solstice to polecam również i potwierdzam wcześniejszą wypowiedź kolegi. Piłem też wcześniejszą edycję i też super. Naprawdę porządna whisky i nie mówię tego dlatego, że mam ją w dobrej cenie Smile Poprosu warta spróbowania. Odnośnie inwestorów dobra do schowania do szafy.

Z kolei dla mnie zupełnie nie mój klimat. Torfowa i jeszcze finiszowana w porto.
Odpowiedz
PE bardzo ciekawy , leżakowana w beczkach Sherry Butt ale któreś już napełnienie ( ciemne złoto ) , ogólnie sporo dymu , soli , morskości oraz przypraw i owoców typu jabłka gruszki jak i cytrusów i zielonych nut.
Co do ceny to za 50ml wychodzi 150PLN , warta skosztowania Wink
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):Wygląda na to, że wszystkie wypadły super, biorąc pod uwagę orientację zdjęć, to Adrian robił je jak już lezał Tongue

Trafiłeś w samo sedno Rafale , wszystkie były super !! Big Grin Tongue
Odpowiedz

Wink świetna rzecz

Dzięki Daniel za transakcję Smile
Odpowiedz
Piękna prezentacja, fajny kolorek, zatem smacznego Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Muszę przyznać , że bardzo apetycznie wygląda , naprawdę piękny mahoniowy odcień Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości