Liczba postów: 540
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o Solstice to polecam również i potwierdzam wcześniejszą wypowiedź kolegi. Piłem też wcześniejszą edycję i też super. Naprawdę porządna whisky i nie mówię tego dlatego, że mam ją w dobrej cenie  Poprosu warta spróbowania. Odnośnie inwestorów dobra do schowania do szafy.
Liczba postów: 2,202
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
A jak wypadła ta PE ?
"coco jambo i do przodu"
Liczba postów: 4,995
Liczba wątków: 156
Reputacja:
3
Wygląda na to, że wszystkie wypadły super, biorąc pod uwagę orientację zdjęć, to Adrian robił je jak już lezał
Reputacja:
0
hehe to może być prawdą, trochę obraz się przekrzywił  kiedyś muszę się tam wybrać , i to koniecznie bo widać w tle wybór maja 
ps. a tak z ciekawości ile kosztuje sampelek takiej PE u nich ?
"coco jambo i do przodu"
Liczba postów: 2,364
Liczba wątków: 97
Reputacja:
8
Hazelburn napisał(a):Jeśli chodzi o Solstice to polecam również i potwierdzam wcześniejszą wypowiedź kolegi. Piłem też wcześniejszą edycję i też super. Naprawdę porządna whisky i nie mówię tego dlatego, że mam ją w dobrej cenie Poprosu warta spróbowania. Odnośnie inwestorów dobra do schowania do szafy.
Z kolei dla mnie zupełnie nie mój klimat. Torfowa i jeszcze finiszowana w porto.
Liczba postów: 1,188
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
PE bardzo ciekawy , leżakowana w beczkach Sherry Butt ale któreś już napełnienie ( ciemne złoto ) , ogólnie sporo dymu , soli , morskości oraz przypraw i owoców typu jabłka gruszki jak i cytrusów i zielonych nut.
Co do ceny to za 50ml wychodzi 150PLN , warta skosztowania
Reputacja:
0
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
 świetna rzecz
Dzięki Daniel za transakcję
Reputacja:
0
Piękna prezentacja, fajny kolorek, zatem smacznego
"coco jambo i do przodu"
Reputacja:
0
Muszę przyznać , że bardzo apetycznie wygląda , naprawdę piękny mahoniowy odcień
|