Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
Sendilkelm napisał(a):I to jest słuszne podejście Smile

Z tym piciem blendów to chyba jest tak jak ze wszystkim innym w różnych dziedzinach. Byłem u Amaro, któa ma gwiazdkę Michelin, ale to nie znaczy, że chodzę tam codziennie na obiad i nie zjem już nigdy kebaba. Oczywiście nie będę także degustował kebaba Smile Tylko pójdę się nim po prostu nażreć. Smile

I to jest dokładnie taki sposób w jaki ja do tego podchodzę bo nie ma co ściemniać że zam single malty od podszewki i zamiast mleka w dzieciństwie piłem tylko i wyłącznie trunki wysokogatunkowe Big Grin . Zapewne jak większy odsetek miłośników whisky i ja zaczynałem od blendów, ba swego czasu myślałem że nic nie przebije whisky z colą 8-) ale stopniowo tak jak wszystko smak nudzi się i człowiek poszukuje czegoś nowego teraz jestem na etapie poznawania whisky "od początku" a standardowo zaczynam od mainstreamu, zdaje sobie sprawę że dobra whisky to nie tylko ta popularna ale z czasem na pewno znajdę źródełka z których warto czerpać najzacniejsze trunkiSmile

Uff dobra bo książkę w tym poście napiszę Smile
Btw. Jak było u szefa Amaro ??? Był Top Chef na talerzu???
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości