Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
I to jest słuszne podejście Smile

Z tym piciem blendów to chyba jest tak jak ze wszystkim innym w różnych dziedzinach. Byłem u Amaro, któa ma gwiazdkę Michelin, ale to nie znaczy, że chodzę tam codziennie na obiad i nie zjem już nigdy kebaba. Oczywiście nie będę także degustował kebaba Smile Tylko pójdę się nim po prostu nażreć. Smile

Z czasem degustuje się coraz lepsze rzeczy, to chyba oczywiste. Oczywistym też jest, że nie zaczyna się z grubej rury. W związku z tym jeśli ktoś jest na innym etapie w danej dziedzinie, to ci starsi stażem muszą być bardziej wyrozumiali i tolerancyjni, tym bardziej, że zaczynali tak samo.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości