11-11-2017, 04:49 PM
Hej!
Surykatka - apropos klimatów mydlanych to mam sampla: https://www.whiskybase.com/whiskies/whi ... ur-1971-mi
Być może mógłbym się z Tobą podzielić np. w KRK na jakiejś wspólnej degustacji? Moim zdaniem mydlane klimaty - to raczej wada w whisky - blokująca inne aromaty i niuanse.
Ten Edradour jest dość przegięty, być może nawet "popsuty" bo z opisów wynika że to mydlana bomba i może to być najgorszy malt jaki przyjdzie nam pić ;p
Surykatka - apropos klimatów mydlanych to mam sampla: https://www.whiskybase.com/whiskies/whi ... ur-1971-mi
Być może mógłbym się z Tobą podzielić np. w KRK na jakiejś wspólnej degustacji? Moim zdaniem mydlane klimaty - to raczej wada w whisky - blokująca inne aromaty i niuanse.
Ten Edradour jest dość przegięty, być może nawet "popsuty" bo z opisów wynika że to mydlana bomba i może to być najgorszy malt jaki przyjdzie nam pić ;p