Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Notki] Surykatkowe notki
surykatka napisał(a):najbardziej dla mnie rzadko spotykane do tej pory są klimaty farmiane, bywają doprawdy rzadko w whisky... a są naprawdę klimatyczne... mokra krowa, obora, podwilgłe lub suche siano, zwietrzały obornik.. itd
te aromaty daja np. Heksen, Etylofenchol, Siarczek Diametylu, kwas Butanowy, Metylobutynowy, Okranowy... ale wszystke te substancje podczas destylacji zostaje w wiekszosci przed chlodnica, wiec raczej w piwie latwiej je znalezc, choc uwazane sa czesto za jego wade.

surykatka napisał(a):... patrz genialne Brory
moja teoria spiskowa glosi, za Brora wozila beczki po sherry latem i te najbardziej zakrecone Brory pochodza wlasnie z beczek zepsutych w srodku.
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości