Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Notki] Surykatkowe notki
Może faktycznie trzymają co ciekawsze beczki które próbują co jakiś czas i jeśli jest dobrze to dalej leżakują w magazynie.
A to co słabe lub średnie wypychają na rynek, bo trzeba się tego pozbyć jak również trzeba zarabiać na tym na bieżąco bo koszty są potężne.

A może też tak być co powyżej próbowałem zasugerować, że młode destylaty w miarę im jako tako dobrze wychodziły, do tego im wybaczano pewne niedociągnięcia i tłumaczono to między innymi młodym wiekiem. A teraz jak już mamy coraz starsze wypusty to zaczyna wychodzić że jednak nie ma rewelacji i coraz ciężej to ukryć.. bo nie ma już na co zrzucić. Zaraz zaczną się dziwne finiszowania, przelewanie z beczki do beczki i temu podobne eksperymenty bo jakoś problem trzeba przecież rozwiązać.. a najprostsza beczka po sherry czy bourbonie już nie wystarcza.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości