Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Informacje techniczne
Cask Strength napisał(a):Sendi,
Czy jest opcja, żeby wszystkie linki po kliknięciu otwierały się na nowej karcie/stronie?
No wlasnie, to jest troche pracochlonne przy tej wesrji forum z ta skorka. Juz to przerabialem i wydaje mi sie, ze nie ma sensu tego robic. Chcialem przejsc na nowsza wersje PHPBB, ale po zainstalowaniu stara skorka i caly ten interfejs powraca do standardowej szaty phpBB - caly RocketTHeme sie wywala. To jest wina zmiany forum na wersje responsywna - duzo jest zmian w wygladzie. Chce to zrobic, ale ostatnio na tego typu rzeczy naprawde brakuje czasu.
Nie wiem czy wtedy byloby latwo zrobic te linki - nie wiem czy w nowej wersji tak jest. Generalnie mozna otwierac z ctrl klikajac na myszke, wtedy zawsze sie otwiera w nowym oknie - lub piszac posta uwzgledniac, zeby sie otwieralo w nowym poscie.

Cask Strength napisał(a):Kolejna sprawa: po kliknięciu na ikonkę ostatniego wpisu przy jakimś temacie, strona się nie ładuje. Trzeba kliknàć na temat i potem dopiero na ostatnià stronę w temacie, żeby załadować ostatni wpis. Albo przy temacie kliknàć na ostatnià stronè i dopiero temat się ładuje.
To wiem, ze tak jest i nie wiem z czego to wynika - nie znalazlem. Prawdpodobnie jest to wina skorki, a nie silnika. Naprawienie tego to tez jak zwykle czas i znalezienie problemu.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości