06-01-2015, 07:20 PM
surykatka napisał(a):To może jeszcze moje.. dwa zdania
Cała kwestia pozostaje jako problem rozlewającego.. po pierwsze coś o tym wiem, nie tylko ja bo tu takich na forum osób wiele.. ale idealny sampel to 100ml lub 50ml, przy ilościach typu 25ml lub 20ml zaczyna się zabawa, jak jest sporo butli to jest bardzo męczące.. naprawdę
Ja uważam iż każdy kto na forum sampluje.. zasługuje na wielki szacun, bo roboty jest przy tym naprawdę bardzo dużo .. to tak w telegraficznym skrócie
Przyznam ci rację, że 50 i 100 to jest idealny rozmiar dla rozlewajacego. Lejesz zawsze "pod kołnierz" i gra. Jak pojawia się dużo sampli 25 ml, to faktycznie jest dużo wiecej roboty ( też w sumie coś o tym wiem" ). Tym niemniej uważam, że powinniśmy umożliwiać sample w rozmiarze 25 (albo jak pisałem nawet 20 ml) bo to daje więcej możliwości i bardzo pozytywnie wpływa na stosunek ogólnej ilości sampli i kosztów. W większości 20 ml wystarczy, żeby poznać (czy powiedzmy odhaczyć) pewne pozycje - szczególnie podstawki a 50-tek ja też często nie dopijam jak są marne. Potem to się wylewa i kasa idzie w kanalizę.