Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Z] Bodegas de Jerez de la Frontera
surykatka napisał(a):Z chęcią się zgłaszam na taki przeglądzik Wink .. tylko żeby termin był na spokojnie, bo kaski brak chwilowo.. można mnie dopisać z automatu

cubus napisał(a):Doskonały pomysł! To sherry zawdzięczamy te pyszności whiskowe więc należy konieczne zapoznać się z tym trunkiem. Wchodzę w to!

Zbaczając z tematu odrobinę... samplingów i akcji jest tyle, że osoby samplujące chyba powinny się ustawiać w kolejkę Smile

Smile 8-)

Dobrze, że się rozumiemy.

A co do terminu, to obowiązkowo ustalimy to tak, żeby możliwie nie kolidowało i żeby portfele nam nie poumierały!

Poczekam jeszcze jakiś czas i skonkretyzuję pozycje z linkami, cenami itp. i sporządzę znaną wszystkim listę samplingową.

Nasionko zasadzone a teraz niech sobie rośnie Wink

Neptune napisał(a):Z tym okresowym samplowaniem innych alkoholi niż whisky, to w ogóle jest genialny pomysł. Były już rumy, sherry to bardzo dobry pomysł, szykują się też widziałem burbony.
W przyszłości trzeba będzie jeszcze uderzyć w brandy/koniaki. Dobrych win też bym spróbował.

Też mnie to cieszy. Brandy / Koniaki jak najbardziej, jestem za. Wina - czemu nie! Bourbony też ekstra sprawa - mam tylko nadzieję, że uda się umieścić w samplingu dwie/trzy pozycje z trochę wyższej półki.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości