12-02-2014, 03:12 PM
K@mil napisał(a):No witamy witamy i cieszymy się, że udało nam się z Konradem namówić Ciebie na wizytę na forumCzytaj, pisz, pytaj, a będzie Ci w miarę możliwości wyjaśnione
No i przede wszystkim degustuj :mrgreen: 8-)
Haha, widzę rada którą mi przekazaliście (nie pamiętam czy Ty czy Konrad) przy naszym spotkaniu nie była pojedynczym wybrykiem. Dla przypomnienia, parafrazując powiedziałeś "Czy wiesz co jest najważniejsze na festiwalach..? PRÓBUJ JAK NAJWIĘCEJ, ILE MOŻESZ". Wziąłem sobie to do serca

snoop napisał(a):Witamy witamy![]()
Jak to się stało, że nie poznaliśmy się na festiwalu :roll: bo cały czas kręciliśmy się w trójkę (ja, K@mil i morgan). Może akurat byłem na Amrucie albo co :roll:
A Glenfarclasa 105 też chętnie wieczorkiem sobie polewam, choć akurat mi się skończył :?
Niefortunnie że nie dało się nam spotkać. Mam nadzieję że jednak będzie ku temu okazja prędzej czy później (może WWF2015?). Równie ubolewam nad Twoim skończeniem butelki. Mój na razie stoi nieotwarty, mam parę przypadkowych sampli do spróbowania, a wiem że jak napocznę 105kę, to nigdy się nie zabiorę za buteleczki