Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
*/2 bym przygarnął Wink
Odpowiedz
Mogę wziąć pozostałe 50ml, no chyba że już wysłales Ardbega Smile albo najwyżej mi odłóż Tongue
Odpowiedz
I wpis się pojawił.

http://www.smakwhisky.com/degustacja/no ... 16yo-55-5/
Odpowiedz
Miło mi się czytało, ciekawy opis, z uwzględnieniem plusów i minusów i tak trzymać. Bardzo fajne wyszło zdjęcie. Muszę nadrobić zaległości , bo kilku wpisów chyba nie czytałem. Zatem szklaneczkę biorę w dłoń i do roboty Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
morgan82 napisał(a):Miło mi się czytało, ciekawy opis, z uwzględnieniem plusów i minusów i tak trzymać. Bardzo fajne wyszło zdjęcie. Muszę nadrobić zaległości , bo kilku wpisów chyba nie czytałem. Zatem szklaneczkę biorę w dłoń i do roboty Smile

Dzięki.

Jeśli chodzi o zdjęcie, to mam na tym punkcie zboczenie, a szczególnie jeśli chodzi o kwestie "pożyczania", bo prawa autorskie, to prawa autorskie, więc u mnie na blogu nie będzie nie moich zdjęć Smile
Odpowiedz
Ja również gratuluję idealnej scenerii i tym samym cudownych ujęć Rafale! Tongue
Prawde mówiąc już od dłuższego czasu nie spotkałem się nigdzie z tego typu zachęcającymi do nalania sobie drama whisky zdjęciami Smile Wpis jak zwykle taki typowo Twój ciekawy! Wink
Odpowiedz
Nie przesadzaj Smile Ale dzięki...

Dziś kończę jeszcze Nadurrę i przechodzą do troszkę dymnego 10yo Springbanka, ale to nie ta moc jednak, płaski straszliwie :/ Jak podstawka. Generalnie kiepska whisky Smile Ale mam jeszcze całą butelkę prawie. Smile
Odpowiedz
U mnie powtórka z rozrywki czyli Quinta Ruban od Glenmorangie. Najlepiej mi smakuje z całej trylogii...
Odpowiedz
Bartek napisał(a):U mnie powtórka z rozrywki czyli Quinta Ruban od Glenmorangie. Najlepiej mi smakuje z całej trylogii...

Widziałem. Smile Mógłbyś przy okazji opisać na blogu Tongue
Mi nic z Glenmorangie nie smakuje z tych standardów, ani Nectar, ani Quinta, ani Lasanta, ani !0yo Smile
Odpowiedz
Będzie będzie, wieczór mimo, że okraszony kieliszkiem to jednak pracowity Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości