04-24-2014, 10:35 AM
Jestem tu adminem
Jestem Rafał
Jestem zaszczycony
Witamy
Jestem Rafał
Jestem zaszczycony
Witamy
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
|
04-24-2014, 10:35 AM
Jestem tu adminem
Jestem Rafał Jestem zaszczycony Witamy
04-24-2014, 02:03 PM
Witamy
Jestem Grzegorz Jestem modem Jestem od początku :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
04-24-2014, 07:14 PM
Jestem Konrad.
Nie jestem Adminem. Nie jestem modem. Nie jestem od początku. Ale ogólnie jestem hock: I też Cie witam i o lubiane smaki Ciebie pytam. :lol:
"coco jambo i do przodu"
04-24-2014, 08:13 PM
Witaj Danielu Twoja obecność zapewne pozytywnie wpłynie na poziom forum.
04-25-2014, 09:42 AM
Bartek napisał(a):Witaj Danielu Twoja obecność zapewne pozytywnie wpłynie na poziom forum. Też się cieszę, że w końcu Daniel pokusił się o założenie konta
04-25-2014, 10:58 AM
Hej,
dziękuję za miłe przywitanie. Ulubione smaki: Kurcze, to nadzwyczaj trudne pytanie. Jak się raz jednego nomen omen Irlandczyka w sklepie Cadeanheadsa zapytałem, którą z dwóch whisky jest lepsza to odpowiedział oburzony: To tak jakby się mnie Pan pytał o to którą córkę kocham bardziej. Ale spróbuję się zmierzyć, żeby nie kluczyć. Dwa ulubione: 1. Wiśnie w czekoladzie, ze starym lasem, jagodami, borówkami, ... z nutkami bryzy, dymu, soli, etc. (częściowo Glendronach, Glengoyne, PE, a nawet Bowmore - wczoraj na stole). 2. Owoce egzotyczne - mango, banan, ananas, .... z różnymi nutami (Dobry Benriach, stary Bowmore) Nie lubią za bardzo: mocno intensywnego smrodu starych piwnic, szczyn, podkładów kolejowych ... czyli kiepskich laphroaigów, caol Ili i etc. Oraz zepsutych nowych Taliskerów. no i masz babo placek ... bo jeszcze jest trzeci smak, który lubię. Choćby 25 letni talisker i jemu podobne - kremowo, waniliowo, budyniowe z fajnymi łagodnymi nutami soli, .... p.s. Może ktoś chciałby się wybrać na festiwal do Limburga? Mamy dwa miejsca w samochodzie i krótko mówiąc taniej będzie w czwórkę. Info na priv.
04-25-2014, 01:18 PM
o prosze, bardzo ciakawa i konkretna odpowiedz , poparta przykaldami, superowo, widac wiedze i doswiadczenie,
zatem witamy
"coco jambo i do przodu"
04-28-2014, 04:25 PM
Witam
Jestem Daniel z okolic Krakowa fajnie było by dowiedzieć się od Was wiele ciekawych rzeczy na temat Whisky
04-28-2014, 04:27 PM
Witamy
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|