02-07-2016, 11:05 AM
Hej , tu Wrocław. Ktoś jeszcze ze stolicy Dolnegośląska?
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
|
02-07-2016, 11:05 AM
Hej , tu Wrocław. Ktoś jeszcze ze stolicy Dolnegośląska?
02-07-2016, 11:41 AM
jolka napisał(a):Nie mam czasu szukać w sieci bo jestem w pracy Cześć, Witamy Cię. Sądzę że jak wrócisz do domu to będziesz miała więcej czasu poszukać w sieci coś na temat tej pozycji. Pamiętaj że ocena czy jakaś whisky dobrze smakuje to subiektywna ocena i czasami może się różnic. Podpowiem Ci że według mnie masz mało danych aby znaleźć tą pozycję. Powinnaś podać pełną nazwę whisky do tego ewentualnie numer beczki etc. W ciemno mogę powiedzieć że ta nazwa " Ibisco Decanter" nie rzuci na kolana raczej.
02-07-2016, 01:22 PM
wncvirus napisał(a):jolka napisał(a):Nie mam czasu szukać w sieci bo jestem w pracy Kolega ma rację pisząc, że potrzebne były by jakieś dodatkowe informacje podane na etykiecie. Poziom % Vol., nakieś numery, jeżeli widnieją, etc. Może zdjęcie. Ibisco decanter, to wg mojej wiedzy rodzaj butelki (nie jestem pewien czy Ibisco to nie designer/producent). Korzystał z niej na pewno Signatory Vintage - ja kojarzę na pewno 47yo North British. W brew pozorom to mogą być bardzo poważne ale też i drogie najprawdopodobniej trudno dostępne pozycje. Żeby móc cokolwiek powiedzieć, trzeba by wiedzieć co było w tej butelce. A więc, w pracy czy w domu trochę trudu musisz sobie zadać. Pzdr.
02-12-2016, 11:06 AM
Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky
![]()
02-12-2016, 11:08 AM
pawelklos napisał(a):Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky Trafiłeś więc w odpowiednie miejsce ![]()
02-12-2016, 11:24 AM
pawelklos napisał(a):Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky Miło że trafiłeś do Nas. Od razu zapraszam do działu sample ![]()
02-12-2016, 11:33 AM
Witamy.
02-12-2016, 11:40 AM
Witamy,
Z pewnością znajdziesz tu coś dla Siebie ![]()
02-12-2016, 11:46 AM
wncvirus napisał(a):Dzięki za zaproszenie, skorzystam jak ogarnę to forumpawelklos napisał(a):Witam Wszystkich, jestem z Lubonia i rozpoczynam nową przygodę ze Światem Whisky ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|