06-05-2015, 12:09 PM
Witaj Tomku . Mam nadzieję że będzie Ci u nas miło i znajdziesz coś dla siebie.
"coco jambo i do przodu"
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
|
06-05-2015, 12:09 PM
Witaj Tomku . Mam nadzieję że będzie Ci u nas miło i znajdziesz coś dla siebie.
"coco jambo i do przodu"
06-05-2015, 12:10 PM
Witaj, tak chyba całkiem sporo tu sympatyków JD
06-05-2015, 12:15 PM
NO ŚLĄŚK ROŚNIE W SIŁĘ!!
![]() Witamy i pozdrowienia z Katowic
06-05-2015, 01:31 PM
Bardzo dziękuję za miłe przywitanie
![]() Szczególne pozdrowienia dla "sąsiada" z Katowic ![]() ![]()
06-05-2015, 03:03 PM
polish_jd_collector napisał(a):Witam, Witaj Tomku, mam nadzieję, że odnajdziesz się na forum i będziesz chętnie brał udział w dyskusjach i samplingach. Czy interesuje Ciebie coś więcej poza Tennessee Whiskey? Tylko kolekcjonujesz czy też pijasz? Jak wygląda Twoje doświadczenie z whisky single malt?
06-05-2015, 04:38 PM
sebastian_ka napisał(a):Witaj Tomku, mam nadzieję, że odnajdziesz się na forum i będziesz chętnie brał udział w dyskusjach i samplingach. Czy interesuje Ciebie coś więcej poza Tennessee Whiskey? Tylko kolekcjonujesz czy też pijasz? Jak wygląda Twoje doświadczenie z whisky single malt? Generalnie kolekcjonuję i interesują się wszystkim co dotyczy Jacka Danielsa i składa się na to zarówno kolekcjonowanie jak i degustacja. Niestety nie czuję się na tyle kompetentny, by w tak profesjonalny, jak większość z Was tutaj, sposób określać poszczególne noty smakowe, zapachowe etc danych trunków. Nie będę również ukrywał, że moje doświadczenia z whisky single malt są zerowe. Jedynie co, to mogę mieć nadzieję, iż ten stan rzeczy nie zdyskredytuje mnie w Waszych oczach w 100%, dlatego z góry proszę o wyrozumiałość
06-05-2015, 05:13 PM
polish_jd_collector napisał(a):sebastian_ka napisał(a):Witaj Tomku, mam nadzieję, że odnajdziesz się na forum i będziesz chętnie brał udział w dyskusjach i samplingach. Czy interesuje Ciebie coś więcej poza Tennessee Whiskey? Tylko kolekcjonujesz czy też pijasz? Jak wygląda Twoje doświadczenie z whisky single malt? Witaj Tomku na forum,kazdy z nas jak moze to pomoze ![]() ![]()
06-05-2015, 06:17 PM
piokiler napisał(a):Witaj Tomku na forum,kazdy z nas jak moze to pomoze Ja bynajmniej nie wykluczam degustacji SM a nawet jestem pewien, że do niej dojdzie, co nie zmienia faktu, że mojego zakochania w JD raczej nic nie zmieni - jestem stały w uczuciach :o :lol: :lol:
06-05-2015, 11:37 PM
polish_jd_collector napisał(a):Tomku jak to mowia nigdy nie mow nigdypiokiler napisał(a):Witaj Tomku na forum,kazdy z nas jak moze to pomoze ![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|