Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kavalan Solist Sherry 58.6 %
Kavalany właśnie dotarły. Sa całe i zdrowe . Dziś wieczorem będę brał się za rozlewanie. Wysyłka będzie albo jutro albo dopiero w poniedziałek.
Część z Was napisała mi o wstrzymaniu czasowym z wysyłką. Kila osób w przetrzymanie. Kilka osób odbiór osobisty. Reszta forumowiczów będzie miała wysłane sample tak jak prosiła. Kto nie podał jeszcze adresu do wysyłki to pisać.
I teraz jeszcze forumowicze Daniel O zapakował nam 2 niespodzianki. Sa to sampleki. Teraz kminię jak je rozdzielić. Może jakis konkurs mały i kto wygra dostanie sampleka Smile .Zatem podziekowania dla Daniela za przechowanie butelek dla nas, za szybką wysyłkę i za sampelki.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
W takim układzie wyczekujemy ciekawego konkursu z Twojej strony morganiku , znając Daniela na pewno załączył ciekawostkę Wink
Odpowiedz
morganku mam dla ciebie nową partię sampli do testów, tym razem od maltbarna.. więc nie rób konkursu, wiesz gdzie powinny pójść te sample od Daniela :mrgreen:
.. to oczywiście żart, ale sample czekają na poważnie grzecznie na półeczce.. niektóre na dzień dzisiejszy to już raczej tylko w kategorii rarytasów trzeba rozpatrywać Wink

.. ale mamy inny problem rad z BOW już tupta nóżkami żeby w Kraku uczynić kolejne pijackie spotkanie.. liczę na twoją pomoc, rad ze swojej strony proponuję chatę na wieczór dla pijaków degustatorów amatorów :twisted: czyli dla naszej dwójki.. co ty na takie wyzwanie :?:
Odpowiedz
surykatka napisał(a):morganku mam dla ciebie nową partię sampli do testów, tym razem od maltbarna.. więc nie rób konkursu, wiesz gdzie powinny pójść te sample od Daniela :mrgreen:
.. to oczywiście żart, ale sample czekają na poważnie grzecznie na półeczce.. niektóre na dzień dzisiejszy to już raczej tylko w kategorii rarytasów trzeba rozpatrywać Wink

.. ale mamy inny problem rad z BOW już tupta nóżkami żeby w Kraku uczynić kolejne pijackie spotkanie.. liczę na twoją pomoc, rad ze swojej strony proponuję chatę na wieczór dla pijaków degustatorów amatorów :twisted: czyli dla naszej dwójki.. co ty na takie wyzwanie :?:

Zapowiada się ciekawie Smile plan bardzo dobry na małą degustację żeby wlać coś w gardło. Termin trzeba ustalić dogodny i można coś mysleć Wink
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
A ja mam mały pomysł na konkurs. Smile
Odpowiedz
Hazelburn napisał(a):A ja mam mały pomysł na konkurs. Smile
To czekam na info. Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Butelki rozlane i teraz pakowanie i wysyłanie Smile

Załączone pliki Miniatury

"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
ślinotok mi ruszył !!! Big Grin
Odpowiedz
Wyglądają rewelacyjnie !
Odpowiedz
Mała awaria. Smile kasowałem wiadomości i zamiast skasować ostatnie strony pokasowałem taśmowo wiadomości bierzące. I że tak powiem straciłem wasze adresy gdzie chcecie żebym Wam słał Kavalany.
Proszę zatem o podanie jeszzcze raz adresów Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości