Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Degustacja WhiskyNight
Tak w skrócie, fotki za minutkę będą zlinkowane.. ale zero obróbki oprócz czasami balansu, kadru, temperatury czy jasności, światła.. nie mam na razie kompletnie czasu na zabawę fotkami, a chciałem je koniecznie wrzucić żeby każdy mógł sobie zerknąć

Za kilka dni zredaguje mini wypocinki z tych 3 dni :twisted: w formie artykuliku Wink

Jedno co chciałbym już teraz napisać.. za dużo bourbonów w ciągu.. i w związku z czym może pewne butle niedocenione
Odpowiedz
To juz drugie zdjecia, czyli moje moga poczekac, bo tez nie chce mi sie obrabiac Tongue

Tym bardziej, ze tak naparwde kazdy ma takie same zdjecia jesli chodzi o butelki, kieliszki etc... wiec roznimy sie tyko zdjeciami ludzi Smile A tych mam malo Tongue

Tak stanowczo bourbonow za duzo w ciagu, a juz na pewno za duzo "mocnych" pod rzad.
Czekamy na artykulik Smile
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Za kilka dni zredaguje mini wypocinki z tych 3 dni :twisted: w formie artykuliku Wink

Piątek już nam nieźle opisywałeś na bieżąco Wink Prawie jak korespondent z Jułesej - Mariusz Max Kolonko Big Grin
Odpowiedz
Jakiś opisik weekendu się przyda i fotek też nigdy mało Wink
Odpowiedz
A ja zdjęcia z przyjemnoscia obejrzę. Fajnie tak sobie powspominać. A na zdjęciach szukajcie Ardbega bo dalej się nie znalazł Sad
I chyba pod te wspomnienia muszę sobie coś nalać.Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Prosiem bardzo.. :twisted:

https://picasaweb.google.com/1038410071 ... -TR1c_fpQE
Odpowiedz
Hahaha dobre foty Wink Rozenek tak przykimał na koniec?
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Hahaha dobre foty Wink Rozenek tak przykimał na koniec?

Gdzie.... to fotomontaz Tongue
Odpowiedz
Zajebiste fotki. A Rozen pewnie nie spał ale czuwał Confusedhock:
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Tradycyjnie Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości