Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Degustacja WhiskyNight
Wrzuci ktoś oceny?
Odpowiedz
Co?!?!?!?! To już jest podejrzane...
Odpowiedz
Bartek napisał(a):Co?!?!?!?! To już jest podejrzane...

No wlasnie, teraz pamietam, ze dostalem podczas degu sampla dla kogos i ten sampel nie byl juz w pokoju, tylko zostal ... i nie pamietam zebym go zgarnial po degustacji razem ze wszystkim co mialem na sali, wiec albo a) zapomnialem b) ni ebylo go tam, wtedy by sie zgadzalo to, ze zginely sample podczas przerwy czyli - moze obsluga ze stolu to zgarnela faktycznie?

ALe bylyby jaja

Jesli ten dla snoopka tez sie okaze, ze zginal to snoopek dostanie ode mnie Glendullana - bo w tym momencie to ja nawalilem, bo go nie mam :/
Odpowiedz
Sendilkelm napisał(a):
Bartek napisał(a):Co?!?!?!?! To już jest podejrzane...

No wlasnie, teraz pamietam, ze dostalem podczas degu sampla dla kogos i ten sampel nie byl juz w pokoju, tylko zostal ... i nie pamietam zebym go zgarnial po degustacji razem ze wszystkim co mialem na sali, wiec albo a) zapomnialem b) ni ebylo go tam, wtedy by sie zgadzalo to, ze zginely sample podczas przerwy czyli - moze obsluga ze stolu to zgarnela faktycznie?

ALe bylyby jaja

Jesli ten dla snoopka tez sie okaze, ze zginal to snoopek dostanie ode mnie Glendullana - bo w tym momencie to ja nawalilem, bo go nie mam :/

Rafał mój się odnalazł, więc spoko. Wyjaśniło się, Daniel o nim po prostu zapomniał i tyle. Ale w takim razie czyj był ten sampelek który dostałeś :roll:
Odpowiedz
Już wiem czyj, bo przejrzałem zdjęcia Smile TO był sampelek też Twój, ale przekazany przez bartoszka później stąd stał tam sam ! Smile A nie z innymi. To był Aberlour Abunad'h baatch 1
Odpowiedz
Hej,

Bardzo, BARDZO dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe i bardzo edukacyjne spotkanie pod kątem whisky (niektóre oceny zewnętrzne legły w gruzach m. in. Rubena). Naprawdę fajnie towarzysko i cieszę się, że różne kręgi tak fajnie się zazębiły.

Ja bardzo polecam wszystkie whisky dostępne na WhiskyNight w postaci sampli. Wszystkie bardzo ciekawe, a niektóre "must try" takie jak Glendullan, Inverleven, Clynelish, Mortlach od SS czy Glendronach po burbonie. Dlaczego - bo wszystkie są unikatami i niezależnie od ocen warto mieć je na swoim rozkładzie i wyrobić sobie samemu opinię.

Zapraszam do obejrzenia zdjęć https://plus.google.com/photos/11506870 ... 7qu59f1vQE

i kolekcji http://www.whiskybase.com/profile/danielito/collection (trzeba wybrać WhiskyLegend). Do niej dojdą jeszcze 2 pozycje. Niedługo szczegóły.

P.S.
Morganku, mi też przykro. Tak jak napisał Bartoszek - jak się nie znajdzie zostanie zastąpiony czymś równie unikatowym. Albo kolejnym Ardbegiem w CS od MoS, albo hmmm, ale poniżej średniej 7-8 punktów nie zejdziemy. Niemniej trzymam kciuki, żeby się odnalazł.
Odpowiedz
To może na zdjęciach wytropicie mojego Ardbega Smile ja dalej jestm zdania że się jakoś odnajdzie.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Na zdjęciu numer 58 moj sampelek stoi po mojej lewej strony, czarny koreczek przebija się przez mój kieliszek. Siedze tyłem w koszuli w kratkę.
Przynajmniej tak mi się wydaje Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Fotka z 18.32 czyli przed kolacją...
Odpowiedz
Po kolacji już go nie było na 100 %.
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości