Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stowarzyszenie ?
. To forum to świetna sprawa ale chyba czas pójść jeszcze krok dalej i spiąć nas do kupy![/quote]

Z tym zgadzam się najbardziej, forum jest zaje...... Świetne miejsce do ciekawych rozważań, dyskusji, a tworzą go super ludziska. I to się nie zmieni. Pojawił się genialny pomysł który w sposób formalny i prawny nas połączy Smile
I fajnie byłoby się spotkać kiedyś na festiwalu, w koszulkach z logo stowarzyszenia a obok naszego forum Smile
"coco jambo i do przodu"
Właśnie, tak to sobie wyobrażam Smile
Dokładnie, w pełni zgadzam się z Danielem. Zawęża się trochę grono, do ludzi, którzy siedzą w tym bardziej i chcą się spotykać. Forum (mam nadzieję) za jakiś czas będzie miało jeszcze więcej osób i tak to bywa, że jednak przy 50-60 aktywnych osobach na forum jest trochę inaczej niż we własnym gronie.

Jeśli oczywiście zgodzicie się, to można wydzielić tutaj dział dla naszego stworzayszenia (dstęp tylko dla członków) W zasadzie już można byłoby to zrobić i zrobić dostęp tylko dla chętnych (pewnych, którzy będą w stowarzyszeniu) czyli dla tych co są na liście.

Ja mogę robić loga na kubki, kieliszki, smycze koszulkui na froum, ale jeśli chodzi o stowaryszenie i koszty, to jest to robić łatwiej.
Co do rabatów, to mi się wydaje, że sklepy, dystrybutorzy chętniej dają gratisy właśnie stowrzyszeniom niż po prostu grupie ludzi. Tak samo jak ktoś prowadzący DG (nawet dużą) ma mniejsze pole do podpisania kontraktu niż sp z o.o. - niby jedno firma i drugie, a jednak inaczej się prezentuje.
Dopóki nie ma strony, chociaż myślę, że skoro więszkość osób będzie z tego forum to i tak byłoby to dobrą opcją - robię dział dla stowarzyszenia. Wszelkie dyskusje przeniesiemy tam - będzie łatwiej. Wątek robi się duży i jest w nim wszystko.
zapowiada się ciekawie, jestem za. Możecie mnie dopisać do listy
Pomysł z działem dotyczącym stowarzyszenia jest bardzo dobry. Wydzielić dział z dostępem tylko dla członków stowarzyszenia żeby nie robić zamieszania na forum. W tym dziale osoby co będą miały dostęp czyli ściśle związane ze stowarzyszeniem będą mogły śmiało poruszać tam tematy tylko dotyczące stowarzyszenia. Robi się ciekawie Smile
"coco jambo i do przodu"
Zrobione. Dostęp dostały osoby, które zgłosił chęć - jak stowrzyszenie będzie to wtedy już uporządkujemy to z aktualną listą członków - proszę o przeniesienie rozmó tam. Tutaj tylko następne zgłoszenia
Chwilowo nie mam czasu na dyskusję i nowe pomysły wiec napiszę tylko: dopiszcie proszę i mnie do listy Smile
Super inicjatywa Smile
Co do mnie - członkostwo: tak, składka: tak, pomocna dłoń w razie możliwości: też tak. Wink
Zgłaszam chęć uczestnictwa w tak szczytnym celuSmile oraz wspaniałym towarzystwieSmile

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości