07-23-2014, 02:56 PM
Dobra dobra , przyznaj sie ze to taty kolecja :lol:
"coco jambo i do przodu"
Powitanie, czyli przedstaw się - wątek dla nowych
|
07-23-2014, 02:56 PM
Dobra dobra , przyznaj sie ze to taty kolecja :lol:
"coco jambo i do przodu"
07-23-2014, 03:03 PM
taty na spółę z wujkiem :lol:
ale kwiaty masz piękne w akademiku
07-23-2014, 03:33 PM
Kolekcja taty i wujka , kwiaty mamy , a ja to tak na prawdę tylko tam mieszkam
A tak na poważnie to rzeczywiście dużo ludzi się dziwi że nazbierałem tylko butelek w takim wieku
07-23-2014, 04:15 PM
ok, żarty na bok. Kolekcja naprawdę fajna. Życzę dalszego powodzenia w tym kierunku.
A co do SM to już wszystko zostało powiedziane. Wybrałeś słuszną drogę i, moim zdaniem, dobrze, że zacząłeś przygodę z czymś takim jak Glenfiddich 15 bo to już coś solidnego, więc prawdopodobieństwo że się całkowicie zrazisz było ograniczone. Faktycznie dobrym rozwiązaniem jest sampling. Zerkaj tutaj w odpowiednim dziale na SAMPLE, tam w zasadzie zawsze coś się dzieje a propozycje są przeróżne. A w razie czego po prostu pytaj czy ktoś nie ma podstawek do podziału - zapewne mnóstwo fajnych rzeczy się znajdzie. Witam jeszcze raz i pozdrawiam.
08-08-2014, 08:34 PM
Witam Od dawna miałem tu napisać, ale jakoś dopiero teraz to czynię.
Chciałem powitać Wszystkich Whisky interesuję się od kilku lat. Wiadomo, na początku blendy, później malty i tak sobie drążę temat. Na co dzień jestem strażakiem a między służbami gaszę... pragnienie- wiadomo czym . Natomiast forum czytam nie pamiętam od kiedy, jednak napisać zdecydowałem się dopiero teraz Pozdrawiam
08-08-2014, 08:36 PM
Witamy w naszych skromnych progach
08-08-2014, 08:45 PM
Witamy , witamy i do aktywności zapraszamy . A jakieś konkretne preferencje SM ?
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
08-08-2014, 08:49 PM
Witamy serdecznie Dziel się swoim doświadczeniem, tematów do tego niemało
08-08-2014, 09:02 PM
Jeszcze bardzo wiele przede mną
Jeżeli chodzi o preferencje, to najbardziej przepadam za torfowymi klimatami
08-08-2014, 09:39 PM
WojtekBula napisał(a):Jeszcze bardzo wiele przede mną Witaj widzę, że się dogadamy |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|