Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co dzis na stole?
single malt napisał(a):3) http://www.whiskybase.com/whisky/51469/ ... 6-year-old - a tą jestem zachwycony jak porównam cena/jakość :mrgreen: zapach zdecydowanie torf, skóra, gdzieś w tle przebijający się owoc. W smaku super - dym, torf i lekko przebijający się słodki posmak. Finisz długi, mocno rozgrzewający Wink

U mnie też wczoraj zagościła w kieliszku. Żona jak weszła do pokoju skwitowała to następującymi słowami: "Znów jakiegoś śmierdziucha pijesz" :lol:
Odpowiedz
Cytat: "Znów jakiegoś śmierdziucha pijesz" :lol:

Chciałbym tylko takie śmierdziuchy z półki podstawek na codzień popijać Wink
Odpowiedz
A u mnie wczoraj było Glengoyne 17 OB pierwsze podejście a potem Talisker 10 ( czy mi się wydaje czy to porządna podstawka ? Smile ).
Teraz to badzo mi po głowie chodzi taki śmierdziuch jak u snoopa Smile
"coco jambo i do przodu"
Odpowiedz
Tak , Talisker 10Y to bardzo porządna podstawka
Odpowiedz
A co powiecie o Dark Storm'ie od Taliskera - w porównaniu do tej 10-ki?
Odpowiedz
malthead napisał(a):A co powiecie o Dark Storm'ie od Taliskera - w porównaniu do tej 10-ki?

Jest zajebisty , po prostu Wink
Odpowiedz
Dawno nie piłem żadnego GD, więc dziś kapka Parlimenta Wink
Odpowiedz
malthead napisał(a):A co powiecie o Dark Storm'ie od Taliskera - w porównaniu do tej 10-ki?

to ja jeszcze podpytam o zwykły storm. Co o nim myslicie? mam na półce zamknięty i się jakoś zabrać nie mogę Smile
Odpowiedz
Zwykłego Storma nie piłem...umknął mi, ale z Dark podzielam zdanie MinisMana Wink jest bardzo pijalny.
Odpowiedz
cubus napisał(a):

to ja jeszcze podpytam o zwykły storm. Co o nim myslicie? mam na półce zamknięty i się jakoś zabrać nie mogę Smile
Też jestem mocno zainteresowany tematem Taliskerów generalnie. Miałem okazje kiedyś pić 10 zamówioną w barze, i podobało mi się to doświadczenie. Z tegoż powodu rozważałem kupno jakiejś ich butelki. Czego mógłbym się spodziewać po Stormie lub Dark Stormie w porównaniu do 10?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości