Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozeznanie - Glenfiddich XX Project i IPA
Pytam czysto teoretycznie czy ten sampling by się zamknął. Widziałem żywe zainteresowanie tematem choć pewnie wszyscy zdajemy sobie sprawę, że to będzie raczej mocno kiepskie doświadczenie jeśli nie podłe Wink Jednak w myśl zasady, że trzeba znać te najgorsze rzeczy by lepiej docenić te lepsze ja bym spróbował :lol:

Temat jest do ogarnięcia już w tej chwili - butelki są dostępne na TWE za średnio 46 funtów. z przesyłką (18 o ile dobrze kojarzę) sample 50ml wyszedłby ok 23-24zł więc zestaw z obu butelek poniżej 50zł.

Możemy też poczekać aż pojawi się w Polsce bo pewnie wyjdzie trochę taniej. Dajcie znać czy jesteście zainteresowani.
Odpowiedz
Polecam artykuł Rajmunda Wink
http://www.bestofwhisky.pl/news.php?id=169
Odpowiedz
surykatka napisał(a):Polecam artykuł Rajmunda Wink
http://www.bestofwhisky.pl/news.php?id=169

Czytałem Smile
To rozeznanie samplingowe jest po części próbą określenia jak bardzo burza marketingowa związana z tymi wypustami, krytykowana przez Rajmunda (w pełni się zgadzam), która wybuchła kilka dni temu wpłynęła na chęć degustacji tych butelek na tym forum.

Nie zdziwię się jeśli nic z samplingu nie wyjdzie i absolutnie płakać nie będę Smile Raz, że to prawdopodobnie nic ciekawego a dwa nie jest wcale super tanio jak na butelki z podstawowej rangi destylarni. Po prostu ciekawość nowiciusza Smile
Odpowiedz
Ja tylko wrzuciłem linka, bo artykuł sam w sobie jest ciekawy i wart przeczytania Wink
Odpowiedz
ja bym sprobowal po 50ml, mimo ze zdaje sobie sprawe co NAS czeka Smile
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
Odpowiedz
Ja też z ciekawości bym wziął zestawik.
Odpowiedz
Z ciekawości bym też wziął zestawik.
Odpowiedz
będą chyba do spróbowania na WLW coś mi sie o uszy obiło :-)
Odpowiedz
Wszedłbym, ale po 20ml. Nie zamierzam katować się pięćdziesiątkami Wink
Odpowiedz
Fuj - jak Wy możecie to obrzydlistwo do ręki brać. Wink

Sugeruję degustację w ciemno. Bo wychodzi na to, że bohater został uznany za winnego i skazany jeszcze przed jego złapaniem przez wymiar sprawiedliwości.
#dobrazmiana #naszministernaszprokuratornaszsedziaiobronca
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości