08-22-2017, 02:52 PM
To się domyślam, tylko nie za bardzo zrozumiałem czemu by tą whisky mieli wylewać.. co ma to wspólnego z zaniedbaniami sanitarno-higienicznymi?
Hyde Park
|
08-22-2017, 02:52 PM
To się domyślam, tylko nie za bardzo zrozumiałem czemu by tą whisky mieli wylewać.. co ma to wspólnego z zaniedbaniami sanitarno-higienicznymi?
08-22-2017, 03:03 PM
surykatka napisał(a):Ale nie rozumiem co miałoby w tej sytuacji znaczyć, że chcą wyrzucić wszystkie butelki.. że handlowali lewizną, bo tego nikt w artykule nie zaznaczył? I jaki miało by to związek z brudnymi szklankami i tam wykrytymi zanieczyszczeniami?Wybacz cpt. obvious, być może odbywa się tu jakiś wielopiętrowy trolling którego nie ogarniam, ale w razie gdyby nie: Aszdziennik to serwis satyryczny, wszystko jest tam zmyślone
http://rudeduchy.pl/ - kolejny blog o whisky
08-22-2017, 03:27 PM
Ano tak, czytałem na szybko, dziennika też nie znam, nie czytam tego typu stron na co dzień.. wszystko jasne
07-13-2018, 06:16 AM
życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską whisky
07-13-2018, 11:03 AM
K@mil napisał(a):Ma chłop jaja, żeby na szczycie NATO taką bombę zbudowaćalbo wirusem filipinskim sie zarazil:
10-08-2018, 05:32 PM
czy poslac dzieci do szkoly, aby wpajano im "wiedze"???
czy ktos z Was pamieta np. kiedy byla Bitwa pod Raclawicami? a moze ktos zna/rozumie jej sens/znaczenie polityczne? bez googla oczywiscie. z pelnym szacunkiem do ludzi, ktorzy oddali tam swoje zycie - to przyklad prawie przypadkowy, ale niepolityczny zupelnie. kupe lat temu zawalilem z tego egzamin/rok, nie wierze, ze cos sie zmienilo na lepsze. a moze lepiej uczyc dzieci (samemu lub zorganizowac im nauke) filtracji informacji i umiejetnosci wyszykiwania tej prawdziwej i zyciowo waznej? http://www.polishexpress.co.uk/whisky-z ... na-swiecie
10-08-2018, 08:37 PM
Widzisz, można kupić dobrą whisky za 20 funtów, to tylko nam się w dupach poprzewracało
10-09-2018, 08:40 AM
nie tylko dobra, ale wrecz najlepsza na swiecie.
i 20 funtow to ponizej 100zl, a nie jakies 230 w przedsprzedazy :lol:
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|