02-20-2014, 11:15 PM
|
Co dzis na stole?
|
|
02-20-2014, 11:15 PM
02-20-2014, 11:18 PM
Tobie to nie za dobrze ?
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
02-20-2014, 11:24 PM
menran napisał(a):Tobie to nie za dobrze ? Przeciez masz u mnie w szafce swojego sampla i swoja butelke To co zazdroscisz
02-20-2014, 11:30 PM
No wlasnie dobrze napisales u Ciebie w szafce.
Ale jak ja juz to wszystko dorwe . :lol:
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
02-22-2014, 01:11 PM
02-22-2014, 01:17 PM
Tomek napisał(a):http://www.whiskybase.com/whisky/26308Masz sampla czy cala butelkę ?
Pozdrawiam Grzegorz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ">http://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ</a><!-- m -->
02-22-2014, 01:23 PM
Tomek napisał(a):http://www.whiskybase.com/whisky/26308Wcześnie zaczynasz
02-22-2014, 01:37 PM
Ten sampelek na dziś od Tomka wygląda super, pewnie smakuje tez super, co do czasu degustacji to godzina popołudniowa jest podobno najlepsza , najbardziej pracują kubeczki smakowe i sensory zapachowe. ( gdzieś tak czytałem
) ale kto tam wie. Ja osobiście lubię taką porę do degustacji jak mam wolny dzionek.a u mnie dziś jako pierwsza pójdzie Miltonduff 1992-2013, The Whisky Cask , 56,7 % co dalej zobaczymy.
"coco jambo i do przodu"
02-22-2014, 05:03 PM
menran napisał(a):Tomek napisał(a):http://www.whiskybase.com/whisky/26308Masz sampla czy cala butelkę ? Fajnie by było mieć całą butlę.... Bo whisky przednia. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|