01-30-2016, 12:11 AM
cubus napisał(a):Cube napisał(a):Cubus, zrób mi sampla z tego piwa
:lol: jak kiedyś przyjedziesz to otworze butelkę i walniemy na pół jednego browca :lol:
ok, trzymam za słowo
Sláinte!
Jakie piwa polecacie?
|
01-30-2016, 12:11 AM
cubus napisał(a):Cube napisał(a):Cubus, zrób mi sampla z tego piwa ok, trzymam za słowo
Sláinte!
02-16-2016, 03:59 PM
Wracając do Imperium Prunum, faktycznie świetny porter.. rozenek przywiózł 1 butelkę do Krakowa, a potem w moim osiedlowym sklepie jeszcze nam pani 3 spod lady wyciągła
Dawno nie piłem tak dobrego Portera Imperialnego :roll:
02-16-2016, 04:11 PM
Mnie też się udało jednego dorwać. Czeka sobie teraz na jakiś wolny wieczór... podobnie jak kilkadziesiąt sampli :mrgreen:
03-21-2016, 04:25 PM
A dziś przegląd Browaru Krajan .. zresztą to nie pierwszy przegląd ich możliwości :mrgreen:
Jeżeli link miałby jakiekolwiek synonimy reklamy to niech go administracja usunie.. wkleiłem czysto informacyjnie http://krajan.com.pl/start/
03-21-2016, 04:30 PM
Jakie piwa dokładnie? Piłem kilka i szczerze mówiąc, nie jest to górna półka smakowa.
03-21-2016, 04:39 PM
Jak przegląd to przegląd, właściwie większość z tego co obecnie produkują.. masz oczywiście rację "Neptune" iż nie jest to górna półka.. ale przy koncerniakach.. sam chyba wiesz
03-21-2016, 05:07 PM
Ja mam inny problem "Neptune".. mieszkam na wsi i jak kończą się zapasy w piwniczce to prawie wszystko jest lepsze od piw masowych.. a Krajan wcale nie jest taki tragiczny
A do Kraka nie zawsze jest czas podjechać
03-21-2016, 05:49 PM
No tak, to faktycznie może być problem. Choć nawet na wsiach szeroko dostępne powinny być na przykład nowości z Żywca, z których część jest nawet niezła
Wróciwszy do domu, mam już dostęp do swojego spisu wypitych piw - próbowałem "Irlandzkiego", "Irlandzkiego jasnego" i "Nelson IPA". Żadne nie było tragiczne, ale też żadne nie zachwyciło. Choć jak powiedziałeś, wszystko lepsze od koncerniaków.
03-21-2016, 06:09 PM
Te nowości od Żywca mnie jakoś nie powaliły, choć oczywiście to spory krok ze strony browaru, szczególnie Saison
Mi bardzo podeszły dzisiaj te od Krajana: -Ale Krajan English Red Beer -Ale Krajan English Beer
03-23-2016, 07:55 PM
Nie wiem, czy ktoś już pisał o tym piwie, ale z tego co pobieżnie zdążyłem sprawdzić to nie. Wpadł mi ostatnio w ręce quadruppel w polskim wydaniu, zwie się BubaFest z browaru Szał Piw. Gdyby komuś wpadło w ręcę, to polecam brać kartonami, rewelacyjne piwo. Ciężkie, lepkie, wybitnie sesyjne, piłem chyba ze 2 godziny
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|